TOPLAM
TESLİMAT
TOPLAM
TASARRUF
SAHİBİ
EN YAKIN BİREVİM

Ankara Sıhhiye Şubesi

Strazburg Cad. No:27 Korkutreis Mah. Çankaya / Ankara



Hafta içi : 10:00 - 19:00 Cumartesi: 10:00 - 20:00



YOL TARİFİ AL

Şube Parallax Çemberi Şube Parallax Çemberi Şube Parallax Çemberi

“Konut, iş yeri ve taşıt hayallerine, düşük taksit turalarıyla kısa sürede ulaşılmak isteyen herkes, Birevim Ankara Sıhhiye şubesini ziyaret ederek tasarruf planlarıyla geleceklerine yatırım yapma fırsatı elde ediyor.

 

Tasarruflarınızı bireysel yapmak yerine, sizin gibi tasarruf sahipleriyle birlikte yaptığınızda, hayalinizdeki konut, iş yeri veya taşıta Ankara Sıhhiye’deki Birevim şubesinden daha hızlı sürede erişirsiniz.

 

Birevim Ankara Sıhhiye şubesi oldukça merkezi konumda olup rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir noktadadır. Alanında deneyimli Tasarruf Finans Uzmanlarımıza konut finansmanı ve araç finansmanı gibi tasarruf yöntemleri hakkında merak ettiğiniz tüm sorunları sorabilirsiniz.

 

Birevim Ankara Sıhhiye şubesini tercih ederek birbirinden avantajlı tasarruf yöntemleriyle geleceğinizi planlayabilirsiniz. Siz de kredisiz, peşinatsız, faizsiz ev ve araç sahibi olmak istiyorsanız bizi 444 23 53 numaralı iletişim merkezinden bizi arayabilir ya da www.birevim.com sayfamızdan form doldurarak hayaliniz için ilk adımı atabilirsiniz.”

Circle