6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Birevim

İstediğim Evi ve Arabayı Alabiliyor Muyum?

İstediğim Evi ve Arabayı Alabiliyor Muyum?

Tasarruf Finansının Mimarı Birevim ile Türkiye’nin istediğiniz yerinden ev veya araba alabilirsiniz. Birevim avantajlı tasarruf yöntemleri sayesinde istediğiniz eve veya arabaya bütçenize uygun şekilde kavuşursunuz.

Birevim aracılığı ile ev almak için birçok tasarruf yöntemi vardır. Her tasarruf yöntemi birbirinden farklıdır. Ortak özellikler bulunduğu gibi her tasarruf yönteminin kendine has özellikleri vardır. Bu yöntemler, Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi, Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi v2, Serbest Tasarruf Yöntemi ve Konut Değer Endeksli Tasarruf Yöntemi’dir. Size en uygun olan tasarruf yöntemini bulmak için Birevim’in Tasarruf Finans Uzmanları’na danışabilirsiniz.

Türkiye’nin Her Yerinden İstediğiniz Evi ve Arabayı Alma Özgürlüğü Birevim’de

Pek çok tasarruf sahibi “İstediğim evi ve arabayı alabiliyor muyum?” sorusuyla bize başvurur. Birevim, Türkiye’nin istediğiniz yerinden en uygun şekilde ev sahibi olmanızı sağlar. Tüm bunları sağlarken, faiz ve peşinat istemez. Aynı zamanda ara ödeme zorunluluğu ve ek maliyetler de yoktur.

BİREVİM Aracılığı ile Ev Almak

Birevim ile hayalinizdeki eve kavuşmak isterseniz öncelikle almak istediğiniz evin miktarını netleştirmeniz ve tasarruf hedefinizi ona göre belirlemeniz gerekir. İstediğiniz miktarda olan bir evi almak için Birevim’e başvurabilirsiniz. Daha sonra peşinatlı veya peşinatsız ödeme planını seçmeniz gerekir. Tasarruf yöntemlerine hem peşinatlı hem de peşinatsız olarak dahil olabilirsiniz. Peşinat zorunluluğu bulunmaz. Ancak peşinat, teslimatınızı daha erken almanızı sağlar. Bu aşamadan sonra aylık ödeyebileceğiniz taksit tutarları ve taksit adetini belirlemeniz gerekir.

Belirlenen taksit adetleri, kaç kişilik tasarruf grubuna giriş yapacağınızı belirler. 50 taksit yaptırdıysanız, 50 kişilik gruba dahil olursunuz. Her noktada olduğu gibi bu noktada da karar size bırakılır. Tüm bu seçimler, sözleşmeye dahil edilir ve karşılıklı olarak imzalanır. Eğer Sıra Tespitli Yönteme dahil olduysanız, her ay noter huzurunda gerçekleşen Sıra Tespiti’ne katılırsınız. Sıra tespitli yönteme dahil olmadıysanız. Bu aşamadan sonra evi alacağınız tarih taksit miktarına ve peşinat ödeyip ödemediğinize göre netleştirilir. Size belirtilen tarihte Birevim, istediğiniz yerden istediğiniz evi veya arabayı alır ve size teslim eder.

İstediğin Evi Alabilme Özgürlüğü Birevim’de

Bir ayakkabı mağazasına girdiğinizi düşünün. Yüzlerce ayakkabı arasından tam istediğiniz gibi uygun fiyatlı, rahat, kaliteli bir ayakkabı seçtiniz. O ayakkabıyı almaya karar vermişken mağaza görevlisi size o ayakkabıyı alamayacağınızı söylüyor. Onun yerine numarası tam olarak size uymayan, rengini beğenmediğiniz bir başka ayakkabıyı alabileceğinizi söylüyor. Aslında mağaza görevlisinin sunduğu ayakkabı da ihtiyacınızı gideriyor; ancak bu alışverişi içinize sinmeden gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

Ev sahibi olurken seçim yapabilme özgürlüğü de tıpkı böyle bir şey. Gönül ister ki istediğiniz yerden beğendiğiniz herhangi bir evi satın alabilesiniz. Alacak olduğunuz ev bütçenize uygun olsun, yeni bir ev olsun, mümkünse büyük bir ev olsun istersiniz. Fakat bu her zaman mümkün olmayabilir. Bütçenize uysa lokasyonunu beğenmeyebilirsiniz, lokasyonunu beğenseniz bütçenize uymayabilir, bakmış olduğunuz evi çok beğenseniz bile diğer kriterlerinize uygun olmayabilir.

Birevim bu sorunların üstesinden gelme adına ev seçiminizi; ilinden satıcısına veya evin durumuna göre tamamen size bırakıyor. Evinizi ikinci el veya sıfır, tapulu olmak kaydıyla Türkiye’nin istediğiniz ilinden, ilçesinden hatta köyünden alabiliyorsunuz. İster sahibinden, ister emlakçıdan, ister müteahhitten… Ekonomik durumunuza göre en uygun evi seçebiliyorsunuz. Birevim’in alacağınız evi seçme özgürlüğünü size bırakması neticesinde satılık binlerce ev arasından her açıdan en uygununu alma imkanı elde edebiliyorsunuz.

Birevim sizi ev alma seçiminde sınırlandırmıyor. Tamamen özgür bir şekilde seçiminizi yapabiliyorsunuz. Böylelikle beğendiğiniz evler arasından diğer kriterlerinize de en çok uyan herhangi bir evi alabiliyorsunuz.

Türkiye’nin neresinde olursanız olun, Birevim’e başvurarak istediğiniz yerden beğendiğiniz herhangi bir satılık evi almak için 444 23 53 numaralı telefondan Birevim müşteri temsilcileriyle görüşme yapabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

Elektrikli Araba Ne Kadar Sürede Şarj Olur?

Bilgi BankasıBirevim

İstanbul’da Kiraların En Ucuz Olduğu 7 İlçe

Bilgi BankasıBirevim

TOKİ'den Arsa Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Kredisi için Kredi Puanı Nasıl Yükseltilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

six + two =