6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Kampanya

Ramazan’da ev almak isteyene büyük kolaylık!

Ramazan’da ev almak isteyene büyük kolaylık!

Bu Ramazan ayında kendiniz ve aileniz için yıllardır ertelediğiniz o adımı atarak ev sahibi olmanızı sağlayacak en güzel fırsat ‘Birevim Ramazan Kampanyası’ ile geliyor…

Ramazan coşkusu ve bereketi her yerde devam ederken, hayata geçirdiği kampanyalarla müşterilerinin beklentilerini her daim ön planda tutan Birevim, ev sahibi olmak isteyenler için yepyeni bir kampanya daha sunuyor. Birevim’in yepyeni Ramazan kampanyasıyla Türkiye’de ve Dünyada ilk defa uygulanan tamamen faizsiz 240 ay taksitin yanında, çalışma bedelinde %30 indirim ve çok daha erken teslim avantajı sunuluyor. Birevim yaptığı bu büyük kampanya ile müşterilerinin ödeme yükü hafifletiliyor. Üstelik Ramazan ayına özel sunulan bu kampanyayı dileyen müşteriler, çalışma bedelini taksitlendirme avantajı sunan ‘Birebir’ kampanyasıyla da birleştirerek, çalışma bedelini hem %30 indirimli hem de taksitle ödeyebiliyor. Ev sahibi olmak isteyip peşinat sıkıntısı çekenlerin, küçük taksitler ödemek isteyenlerin yüzlerini güldürecek olan bu kampanyalar sayesinde Ramazan sevinci ikiye katlanıyor.

Birevim Ramazan kampanyası; 240 kişilik tasarruf programı sayesinde küçük taksitlerle ve indirimli çalışma bedeli fırsatıyla evinizi çok daha erken teslim almanız anlamına geliyor.

Peki, ‘Çalışma bedeli nedir? Neye göre belirlenir?’ daha önce ki yazılarımızda detaylarıyla yer verdiğimiz Çalışma Bedelinden kısaca bahsedersek;

  • Çalışma Bedeli, Birevim’in sunduğu hizmetler karşılığında müşterisinden talep ettiği ücretin adıdır.
  • Çalışma Bedelinin İçeriği; müşteriye verilen her türlü hizmetin geri planında yer alan işletme, personel, reklam vb. gibi giderler, müşterinin taksitlerini atlatması ve ayrılması gibi durumlarda organizasyonun devamlılığı adına ihtiyaç duyulan finansal kaynak ve makul bir kardan oluşur.
  • Çalışma Bedeli, ev sahibi olmak isteyen kişilerin tercih ettiği tasarruf yöntemi (Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi, Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi Versiyon 2, Serbest Planlı Tasarruf Yöntemi, Konut Değer Endeksli Tasarruf Yöntemi) ve ödeme planına göre belirlenir.
  • Çalışma Bedeli, %4,5 ile %12 arasında değişiklik göstermektedir.

Birevim’in sunduğu kampanya ve tasarruf yöntemleriyle, alt ve orta gelir grubunda bulunanlar için ev sahibi olmak, hayal olmaktan çıkıyor. Bu Ramazan siz de kendiniz ve aileniz için atacağınız küçük bir adımla bayrama yeni umutlarla girerek, gelecek Ramazan iftar davetlerinizi kendi evinizde verebilir, kiracılık günlerinize veda edebilirsiniz. Birevim’le ev sahibi olmak için siz de 444 23 53 numaralı telefonu arayarak Birevim kampanya ve yöntemleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıKampanya

Kredisiz Ev Nasıl Alınır?

Bilgi BankasıKampanya

Faizsiz Motosiklet Nasıl Alınır?

Bilgi BankasıKampanya

Faizsiz Araba Nedir?

Bilgi BankasıKampanya

Vadeli Ev Nasıl Alınır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

thirteen − three =