6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi BankasıBirlikte Tasarruf

Birevim Araba Hesaplama Programı

Birarabam'dan 66 Aya Kadar Taksit İmkanı

Şüphesiz araba sahibi olmak çoğumuz için çocukluk hayali. Ancak ekonomik şartlarımızdan dolayı bazen yeterli birikimimiz olmayabilir ya da yüksek kredi taksitleri ödeyecek kadar yeterli gelirimiz olamayabilir. Tam da bu nokta da Birevim, 4 yıldan fazladır birikimi olmayan, peşinatı bulunmayan herkesin hayalindeki o arabaya faizsiz ve kredisiz bir yöntemle kavuşmasına vesile oluyor. Birevim’in alt kuruluşu olarak hizmet veren Birarabam kampanyaları sayesinde kendi bütçenize uygun taksitler ödeyerek, hayalini kurduğunuz sıfır ya da ikinci el arabaya kavuşabilirsiniz.

Birevim ile Araç Satın Almak

Araba almak isteyen ancak bugüne kadar hiç birikim yapamayan kişiler, genellikle banka kredisiyle araba almak zorunda kalıyor ve böylece faiz yüküyle boğuşmak zorunda kalıyor. Ancak Birarabam sunmuş olduğu avantajlı ve uygun yöntemler ile araba almak isteyen tasarruf sahiplerini bir araya getirerek, birlikteliğin gücüyle hayalini kurdukları arabanın sahibi olmasına vesile oluyor.

Faiz ya da vade farksız araç satın almak isteyen kişiler bütçelerine en uygun tasarruf yöntemlerini seçerek hayalleri için ilk adımı atıyor. Birarabam’da bir tasarruf planına dahil olan tasarruf sahipleri ödeyecekleri taksit miktarını kendileri belirleyebildikleri gibi, toplam borçlarını erken bitirme imkânı yakalıyorlar. Birevim tasarruf yöntemlerinde:

  • Faiz ve vade farkı yok
  • Peşinat ödeme derdi yok
  • Sürpriz ek ödeme yok

Peki, Birevim ile Nasıl Araç Satın Alınır?

Araba almak için artık yüksek gelirli olmaya ya da kredi çekmeye gerek yok. Sadece tasarruf ederek hayallerinizdeki o arabaya kavuşabilirsiniz. Birarabam kampanyaları ile Türkiye’nin neresinde olursanız olun Birevim şubelerini ziyaret ederek, hayalini kurduğunuz araba için adım atabilirsiniz.

Birarabam ile araç satın almak ve tasarruf sistemine dahil olan olmak isteyen kişiler için Birarabam hesaplama tablosu hazırlanır. 25 aylık, 63 aylık, 121 aylık ya da 181 aylık vadelerle taksit seçeneklerinin sunulduğu tasarruf yöntemlerine dahil olabilir, hiç peşinatsız ya da borcunuzun daha erken kapatılabilmesi için peşinat ödeyerek araba sahibi olabilirsiniz.

Araba Örnek Ödeme Tablosu

Büyükşehir için; Araba örnek ödeme tablosu:

Anadolu şehirleri için; Araba örnek ödeme tablosu:

Birevim Araba Kampanyalarına Katılım Nasıl Sağlanır?

Birarabam tarafından gerçekleştirilen araba kampanyalarına katılım çok kolaydır. Dilerseniz bulunduğunuz şehirdeki Birevim şubesine başvurabilir, dilerseniz internet sitemizdeki formu doldurabilir, dilerseniz de 444 23 53 numaralı İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz. Bütçenize en uygun ödeme yönteminin belirlenmesinin ardından araba fiyatına göre hesaplama tablosu oluşturulur. Bu tablo, araba satın alacak tasarruf sahiplerinin kendi bütçelerine göre belirledikleri taksit tutarlarıdır.

Hesaplama tablosu oluşturulduktan sonra yapılan taksitlere göre, sadece bir defaya mahsus olmak üzere hizmet bedeli alınır. Hizmet bedeli; gerekli operasyonel giderlerin karşılanarak, hukuki süreçlerin daha kolay ve doğru şekilde işlemesini sağlamak için alınır. Peşinat ödeyerek tasarruf taksitlerinizi daha da kısaltabilirsiniz ya da aylık tutarlarını da azaltabilirsiniz. Ayrıca Birarabam ile hiç peşinat ödemeden de araba sahibi olabilirsiniz.

Sıra tespitli tasarruf yöntemiyle aracın ne zaman alınacağına dair belirleme yapılan sistemde, her 6 aylık zaman dilimi içinde sıra tespiti yapılır. Sıra tespitinde ismi okunan tasarruf sahibine ilgili ayda ödemesi yapılır. Grupta bulunun ancak ismi okunmayan diğer tasarruf sahipleri ise bir sonraki sıra tespitini bekler.

Önemli not: Yukarıda verdiğimiz Birevim Araba Hesaplama Programı yalnızca örnek niteliğindedir. Ödeme planı tasarruf sahibinin vereceği peşinat ve taksit tutarına göre değişiklik gösterebilir. Doğru ödeme planı oluşturmak için şubelerimizi ziyaret edebilir, Tasarruf Finans Uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

one + fifteen =