6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

BirevimMerak EdilenlerSesli Makaleler

Birevim’de peşinat ödemek zorunda mıyım? Hizmet bedeli, peşinat değil mi?

Şüphesiz tasarruf sahibi adaylarının en çok merak ettiği konuların başında  hizmet bedeli geliyor. Peki, nedir bu hizmet bedeli? Gelin hep birlikte bu sorunun yanıtına bakalım…

Küçük bile olsa kendimize ait bir ev sahibi olmak hepimizin hayali.

Elinde ev almak için yeterli miktarda birikimi olanlar ya da bir miktar peşinatı olanlar ise şanslı. Peki, ya olmayanlar?

Ne yazık ki günümüz şartlarında elinde nakit parası olmayanlar için ev sahibi olmak günden güne daha da zorlaşıyor. Yüksek faizler ve peşinat sıkıntısı, ev alırken yaşanan en büyük sorunların başında geliyor.

Ev, araba vb. alırken bir miktarını peşin ödemek tabi ki imkanı olanlar için güzel bir fırsat. Çünkü peşinat ödememek, kısa vadede borç yükünü hafifletiyor gibi düşünülse de uzun vadede daha fazla yükü omuzlamak demek.

Zaten eğer kredi kullanarak peşinatsız ev alırım diye düşünüyorsanız maalesef bu fikri aklınızdan çıkarmanız gerekiyor. Çünkü, kredi kullanımında aranan şartlardan biri “peşinat” zorunluluğu. Konut kredisi kullanarak ev almak isteyen birinin, kredi tutarının yaklaşık %25’i oranında peşinat ödemesi gerekiyor.

Yani, eğer peşinatınız yoksa bu yol size kapalı sayılır.

Peki, peşinatsız ev almak BİREVİM’de mümkün mü?

BİREVİM, yöntemlerini her tasarruf sahibinin farklı ödeme gücü ve beklentileri olduğunun farkındalığıyla oluşturmuştur.

Evet, hepimiz bir ev sahibi olmak istiyoruz. Ancak hepimizin hayalindeki ev, ödeme gücümüz, sahip olduğumuz şartlar ve beklentilerimiz aynı değil.

Mesela, İstanbul’dan ev alma hayali olan bir memur ile Adana’dan ev almak isteyen bir esnafın almak istedikleri evin bedeli, ödeme güçleri vb. çok farklı.

İşte bu yüzden ödeme planları oluşturulurken BİREVİM’in tasarruf sahipleri özgürdür, kısıtlamalara maruz kalmazlar.

Her tasarruf sahibi kendi beklentileri ve imkanı doğrultusunda ödeme koşullarını tamamen kendi bütçesine göre belirler.

İsterse tasarruf sahipleri kendi belirledikleri oranda peşinat verebilir isterse de BİREVİM yöntemleriyle hiç peşinatsız ev sahibi olabilir.

Yani, BİREVİM’de peşinat zorunluluğu bulunmaz!

Eğer BİREVİM’in peşinatsız ödeme seçeneklerinden yararlanmak isterseniz almak istediğiniz evin bedeli aylık ödeme gücünüze göre taksitlendirilir. Üstelik hiçbir ek maliyet, faiz, vade farkı vb. uygulamalar olmadan.

Ancak şunu bilmelisiniz ki, peşinat ödemek isterseniz bu size birçok avantaj sağlayacaktır.

Bu avantajlar neler mi? 

Peşinat ödediğinizde, hayallerinize daha erken ulaşma fırsatı elde edersiniz.

Peşinat ödemek sizi evinize daha erken kavuşturur!

BİREVİM ile ev sahibi olurken peşinat ödemek isterseniz bu tercihiniz evinizin son teslim tarihine etki edecektir. Ödediğiniz peşinat tutarına göre evinizin son teslim tarihi öne gelir.

Örneğin; %10 peşinatla 200 bin TL tutarında bir ev almak istediğinizde evinize, mevcut kampanyalara bağlı olarak ortalama 2 ile 10 ay önce kavuşursunuz.

Tasarruf taksitlerinizi küçültür!

Almak istediğiniz evin bedelinin bir kısmını peşinat olarak ödediğinizde aylık tasarruf taksit ödemeleriniz küçülür. Bu da size daha rahat bir ödeme imkanı sağlar.

BİREVİM’de ayrıca, peşinatını nakit olarak ödeyemeyen ya da ödemek istemeyen tasarruf sahiplerimiz için bir seçenek daha var. Dileyen tasarruf sahipleri mevcut gayrimenkullerini ya da arabalarını BİREVİM’e peşinat olarak verebilirler.

Aklınıza takılan bir diğer konu ‘Hizmet bedeli peşinat mıdır?’ sorusu olabilir.  

BİREVİM, ev sahibi olmak isteyenlerin hedeflerine daha kolay ulaşması için organizatör konumundadır.

Yapılan bu organizasyonda sunulan hizmet ve çalışmaların karşılığında, ilk tasarruf taksitiyle birlikte alınan ücret ise hizmet bedeli denir. Bu da hizmet bedelinin peşinat ile karıştırılmasına neden olmaktadır.

Oysa, BİREVİM’in tasarruf sahiplerinden talep ettiği hizmet bedelini peşinat olarak düşünmek yanlıştır.

Hizmet bedeli ve Peşinat birbirinden tamamen farklı ödemelerdir.

Hizmet bedelinin içeriği; tasarruf sahibine verilen her türlü hizmetin geri planında yer alan işletme, personel, reklam vb. giderler, müşterinin taksitlerini atlatması ve ayrılması gibi durumlarda organizasyonun devamlılığı adına ihtiyaç duyulan finansal kaynak ve makul bir kardan oluşur.

Yani Hizmet Bedeli, BİREVİM’in tasarruf sahiplerine sunmuş olduğu hizmetin karşılığıdır. Ödediğiniz peşinat ise sizin yapmış olduğunuz tasarruftur ve tamamen size aittir.

Dilerseniz aşağıdaki linke tıklayarak Hizmet bedeli hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ya da dilerseniz aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulmak ve birlikte tasarruf muhteşem gücüyle, faizsiz, vade farksız, ek maliyetler olmadan ev sahibi olmak isterseniz 444 23 53 numaralı Birevim Detaylı Bilgi hattından bize ulaşabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Otoban ve Otoyol Hız Sınırları

Bilgi BankasıBirevim

Yeni Evliler Evlilik Kredisi Alabilir Mi?

Bilgi BankasıBirevim

Mernis Sistemi Ne İşe Yarar ve Neden Önemlidir?

Bilgi BankasıBirevim

Banka Kredisi ile Ev Alınır Mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

4 + fifteen =