6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi Bankası

Birevim Kampanyaları

İstediğin evi alabilme özgürlüğü Birevim’de

BİREVİM, tümüyle kendisine ait bir iş modeli olan Birlikte Tasarruf Finansı yöntemiyle çalışır ve geliştirdiği insan merkezli sosyal finans anlayışıyla, bireylerin ev, araba vb. ihtiyaçlarına finansal çözümler üretir. BİREVİM kampanyaları pek çok açıdan sağladığı avantajlar sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilir. BİREVİM ev alma yöntemleri ile istediğiniz eve en kolay şekilde ulaşabilirsiniz. BİREVİM tüm işlemleri noter huzurunda belgelendirerek yaptığı için hiçbir güvensizlik durumuna ihtimal verilmez.

BİREVİM Kampanyaları Nelerdir?

BİREVİM’de pek çok kampanya ve ev alma yöntemi bulabilirsiniz. Her bütçeye uygun kampanya ve tasarruf yöntemleri sunan BİREVİM, tasarruf sahiplerinin gelirinin yeterli olup olmadığıyla ilgilenmez, aksine çözüm üretir. Geliri ne olursa olsun, kişilerin ev ve araba hayalini gerçeğe dönüştüren BİREVİM’in kampanyaları ve yöntemleri şöyledir: Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi, Serbest Planlı Tasarruf Yöntemi ve Konut Değer Endeksli Tasarruf Yöntemi.

Birevim Yöntemleri

Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi

İlk tasarruf yöntemimiz Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi ile başlayabiliriz. Bu yöntemde belirlemeniz gereken konular bulunur. Öncelikle tasarruf yöntemine dahil olurken ne kadarlık bir ev almak istediğinize karar vermeniz gerekir. Tasarruf taksitini ve tasarruf tutarını siz belirleyebilirsiniz. Almak istediğiniz evi ve tutarını belirledikten sonra tasarruf yöntemine peşinatlı veya peşinatsız şekilde dahil olabilirsiniz. Ardından aylık ödemek istediğiniz tutarları belirlemeniz gerekecektir. Belirlenen taksitler, kaç kişilik tasarruf grubuna dahil olacağınızı belirler. Son olarak tüm hususlar belgelenir ve karşılıklı olarak imzalanır. Bu işlemlerden sonra noter huzurunda gerçekleşen Sıra Tespitleri gerçekleştirilir ve teslimat tarihiniz belirlenir.

Serbest Planlı Tasarruf Yöntemi

Serbest Planlı Tasarruf Yöntemi, BİREVİM vesilesiyle kolay ev alabileceğiniz tasarruf yöntemlerinden biridir. İlk olarak tasarruf taksitlerinizi, peşinatlı veya peşinatsız dahil olacağınızı belirlemeniz gerekir. Bu tasarruf yönteminde ara ödeme zorunluluğu bulunmaz. Ara ödeme yapmayı tercih ederseniz, evinize daha erken kavuşabilirsiniz. Aylık taksitlerinizi evinizi teslim aldıktan sonra yükseltme imkânınız bulunur. Ödeyeceğiniz taksit tutarına, peşinat ödeyip ödememe durumunuza göre teslim tarihiniz belirlenir. Tüm detaylarda mutabık kalındıktan sonra evin teslim tarihi ve ödeme planınız oluşturulur. Almak istediğiniz ev ile ilgili hususlar sözleşme haline getirilir ve karşılıklı olarak imzalanır. Eviniz için belirlenen teslim tarihinde istediğiniz evi, dilediğiniz yerden alabilirsiniz.

Konut Değer Endeksli Tasarruf Yöntemi

Konut Değer Endeksli Tasarruf Yöntemi BİREVİM’in bir diğer kampanyalarından biridir. Bu tasarruf yönteminde, hiç peşinat istenmez. Aylık ödeyeceğiniz tasarruf taksitlerini belirledikten sonra tasarruf grubuna dahil edilirsiniz. Tüm detaylar konusunda mutabık kalındıktan sonra BİREVİM ile sizin aranızda sözleşme imzalanır. Aylık ödeyeceğiniz taksit tutarları, T.C. Merkez Bankası tarafından açıklanan konut fiyat endeksine göre düzenlenir. Bu şekilde evinizin değeri korunmuş olur. Noter huzurunda gerçekleştirilen sıra tespiti yöntemi ile evinizi ne zaman teslim alacağınız belirlenir. Belirlenen tarihte evinizin teslimatı BİREVİM tarafından gerçekleştirilir.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

18 + 5 =