6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi BankasıSesli Makaleler

Birevim Sıra Tespiti (Çekiliş) Sonuçları ve Zamanı

Birevim Sıra Tespiti (Çekiliş) Sonuçları ve Zamanı

Ev sahibi olmak isteyen herkesi hayallerine kavuşturmak ve onların mutluluklarına vesile olmak için var gücüyle çalışan Birevim, insan odaklı tasarruf finans modelleriyle tasarruf sahiplerinin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Birçok kişi tarafından çekiliş olarak adlandırılan ancak herkesin sırasıyla almaya hak kazandığı sıra tespiti yöntemi ile kredi çekmeden, yüksek faiz ödemeden ya da peşinat ödemeleri olmadan kolaylıkla ev sahibi olabilirsiniz.

Birevim sıra tespitli tasarruf yönteminde:

  • Yüksek faiz ödemeleri,
  • Ek ve sürpriz ödemeler,
  • Peşinat ödeme zorunluğu yoktur.

Sıra Tespitli Yöntem Nedir?

Birevim’de farklı tasarruf planlarıyla ev sahibi olma fırsatı bulunur. Bu fırsatlardan bir tanesi, sıra tespitiyle ev alma yöntemidir. Sıra tespitleri sayesinde tasarruf sahipleri birikimlerine beklenen süreden daha kısa sürede erişebilme imkanı sunar.

Sıra tespitli yöntemlerde ev ve araba sahibi olmak isteyen kişiler bir ortak tasarruf modelinde bir araya gelirler ve hep birlikte tasarruf yaparlar. Aynı hedef ve amaç için bir arada bulunan bu kişiler, daha ilk aydan itibaren sırayla ev ve araç sahibi olurlar.

Birevim sıra tespitli tasarruf yöntemiyle ev sahibi olma fırsatlarından yararlanmak isteyen tasarruf sahipleri, 26 kişilik gruplardan 310 kişilik gruplara katılım sağlayarak, hiç peşinatsız ya da isteğe bağlı olarak peşinat ödeyerek aylık tutarlarını kendilerinin belirleyeceği yöntemle ev sahibi olur.

Birevim Sıra Tespiti Nasıl Yapılır?

Birçok kişi tarafından çekiliş olarak adlandırılsa da aslında bu yöntem çekiliş ya da kura değildir. Aksine herkesin adil bir şekilde almaya hak kazandığı bir sıra tespitidir. Çekiliş, belirli sayıdaki kişi arasından sadece birkaçının seçilme işlemine denir. Oysaki, Birevim’de tasarruf yöntemlerinde bulunan herkes sırasıyla ev veya araç sahibi olur.

Sıra tespitinin tüm tasarruf sahipleri tarafından onaylanmış ve adil şartlarda gerçekleşmesi son derece önemlidir. Sıra tespitine tüm aileler adil ve eşit şartlarda katılırlar. Bu yöntemde aileler sırayla ev sahibi olurken kimin hangi sırayla evini teslim alacağı ise noter huzurunda düzenlenen sıra tespitinde belirlenir. Her ay yapılan sıra tespitinde, gruplar içindeki ilk altı kişinin evini teslim alacağı bu şekilde belirlenmiş olur. Sıra tespitinde ismi okunmayan tasarruf sahipleri ise bir sonraki sıra tespitini sonuçlarını (çekiliş sonuçlarını) bekler ya da taksitlendirmelerinde düzenleme yapabilirler.

Birevim Sıra Tespiti (Çekiliş) Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Birevim Sıra Tespiti tarihleri tüm tasarruf sahiplerine önceden bildirir. Tüm Birevim sıra tespiti sonuçları, noter huzurunda gerçekleştirildiği için tamamen güvenilirdir. Sıra tespiti sonuçları ve çekimleri Birevim’in dijital iletişim kanalarından tasarruf sahiplere duyurulur.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

Kredi Kartı ile Araç (Araba) Alınır Mı?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Plaka Çıkarma Ücreti Ve İşlemler

Bilgi BankasıBirevim

Engelli Raporuyla Alınabilecek Araçlar 2024

Bilgi BankasıBirevim

İstanbul’un Depreme En Dayanıklı İlçeleri

6 Comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

3 × 2 =