6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

GenelMerak Edilenler

Birevim’de Ara Ödeme Var Mı?

Faiz ve döviz lobisinin saldırılarına karşı, yerli ve milli tasarruf modeli dönemi

BİREVİM’de ara ödeme, tasarruf sahiplerinin tercihine bırakılır. BİREVİM, tasarruf sahiplerine ara ödemeyi zorunlu kılmaz. İsteyen tasarruf sahipleri ara ödeme yapabilir ve borçları daha erken bitirebilir. Faiz, ara ödeme zorunluluğu, BİREVİM’in Birlikte Tasarruf Finansı’nda yoktur ve zorunlu değildir.

Bunların yanında BİREVİM’de daha birçok avantaj bulunur. BİREVİM’de ara ödeme olmadığı gibi faiz ve kira yardımı da yoktur. Ara ödeme yapmak isterseniz, borcunuz daha erken bitebilir. Ara ödeme yapmak için Tasarruf Finans Uzmanlarımız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

BİREVİM’de Ara Ödemenin Avantajı Nedir?

Ara ödeme, borcunuzun daha erken bitmesini sağlar. Bu sayede gayrimenkul borcunuzu en erken sürede bitirmiş olursunuz. Ayrıca değişiklik yapma hakkınız olduğu için istediğiniz zaman ara ödeme yapabilirsiniz.

  • Faiz veya ek maliyet yoktur.
  • Almak istediğiniz evi kendi bütçenize göre taksitlendirebilirsiniz.
  • Peşinat zorunluluğu bulunmaz.
  • Hayalinizdeki eve kira öder gibi küçük taksitlerle ulaşırsınız.

BİREVİM ile Ev Almak

Ara ödeme veya peşinat zorunluluğunun olmadığı BİREVİM ile ev almak daha kolaydır. BİREVİM kendisine özgü Birlikte Tasarruf Finansı yöntemiyle yıllardır faiz ödemeden ev sahibi olmak isteyen ailelerin hayallerine kavuşmasına vesile olur. Sunduğu yöntemlerle aileleri ev kredisi çekmeye mahkûm etmeden Birlikte Tasarruf Finansı’nın gücüyle ev sahibi yapar. BİREVİM, kredi yöntemleriyle ya da ara ödeme şartlarıyla değil, faiz maliyeti olmadan herkesin bütçesine uygun olarak ev satın alma imkânı sunar.

Ara ödeme zorunluluğu olmadığı gibi peşinat zorunluluğu da yoktur. Tüm aşamalarda olduğu gibi bu aşamada da tercihler size bırakılır. Taksit tutarları, kaç kişilik tasarruf grubuna dahil edileceğinizi belirler. Bu aşamadan sonra tüm hususlar karşılıklı olarak imzalanır. Daha sonra evi teslim alacağınız tarih belirlenir. Sıra tespitli yöntemi tercih ederseniz noter huzurunda gerçekleştirilen sıra tespitlerinde teslim tarihiniz belirlenir. Bu şekilde herkesin ne zaman teslimatı alacağı netleştirilmiş olur.

Siz de hemen Birlikte Tasarruf Finansı ile ilgili detaylı bilgi almak ve size özel avantajları öğrenmek için aşağıdaki formu doldurabilir veya 444 23 53 numaralı İletişim Merkezimizi arayarak Tasarruf Finans Uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

GenelMerak Edilenler

Birevim’den Kimler Faydalanabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

8 − four =