6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Birevim

Arabayı Getir Evi Al, 2023 Araba Takas Kampanyası

takas kampanyası

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markası Birevim, taksitle araç ve ev almak isteyen tasarruf sahipleri için “Araba Takas Kampanyası” ve “Arabayı Getir Evi Al” kampanyalarını başlattı. Araç takas kampanyaları sayesinde, tasarruf sahipleri 2. el arabalarını peşinat olarak kabul eden Birevim ile ev ve yeni bir araba sahibi olabilecek.

Birevim’de “2023 Araba Takas Kampanyası” Başladı

Ev veya sıfır araba almak günümüz şartlarında oldukça güç bir hale geldi. Özelikle de taksitle ev veya araba almak ise neredeyse banka kredileri ile imkânsız iken Birlikte Tasarruf Finansı yönteminin mimarı BİREVİM, tasarruf sahiplerinin, konut, iş yeri ve taşıt ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için insan merkezli sosyal finans anlayışı çerçevesinde çözümler üretmeye devam ediyor.

Birevim, bankaların uyguladıkları yüksek faizli peşinatlar yerine, tasarruf sahiplerine ev ve araba almaları için takas yöntemi ile yeni bir kampanya başlattı. Birevim, “Araba Takas Kampanyası” ve “Arabayı Getir Evi Al” kampanyaları ile tasarruf sahiplerine konut veya araç ihtiyaçlarını faizsiz şekilde gerçeğe dönüştürüyor.  Bu kampanyalarla, tasarruf sahipleri mevcut arabanızın değerini maksimize ederken bir taraftan da rüyalarındaki ev veya arabayı daha kolay satın alma fırsatı yakalamış oluyor.

“2023 Araba Takas Kampanyası” ve “Arabayı Getir Evi Al” kampanyasının en iyi yanı ise Birevim tasarruf sahiplerine faizsiz taksit imkânı sunuyor olmasıdır. Birevim kampanyalarında sadece gerçek maliyetle karşılaşırsınız ve daha az ödeme yaparsınız.

Faizsiz Ev ve Araba Sahibi Olma Fırsatı

Türkiye’de binlerce aileyi ev ve araba sahibi yapan tasarrufa dayalı faizsiz finansman şirketi Birevim’in sunduğu “Araba Takas Kampanyası” ve “Arabayı Getir Evi Al” kampanyaları özellikle de dar ve orta gelir grubundaki vatandaşların faizsiz şekilde ev ve araba almalarını hedefliyor.

Takas kampanyaları ile tasarruf sahipleri 2. el arabalarını peşinat olarak kullanarak Birevim’in sunduğu faizsiz taksitle ev veya sıfır araba alma fırsatını elde etmiş olacak.

Takas ile ev ve araba alma kampanyasını kaçırmamak için hemen Birevim ile iletişime geçin ve tasarruflarınızı artırmak için fırsatları kaçırmayın!

Birevim’de Arabanız Peşinat Olarak Kullanın

Tasarruf Finansının Mimarı BİREVİM’de arabanızı peşinat olarak kullanabilirsiniz. BİREVİM; en kârlı şekilde arabanızı peşinat olarak kabul eder ve sizi istediğiniz tasarruf yöntemine dahil eder. BİREVİM, insan odaklı finans anlayışıyla faaliyetlerini sürdürdüğü için her adımda tasarruf sahiplerinin yanında olur. BİREVİM, insan odaklı finans anlayışıyla, kurulduğu günden bu yana yüzbinlerce ailenin mutluluğuna vesile olur. Üstelik tüm bunları yaparken faiz, ara ödeme, peşinat ve kira yardımı istemez. Peşinat ve ara ödeme isteğe bağlı olarak yapılır fakat kesinlikle zorunlu değildir.

Arabayı Peşinat Olarak Kullanmak

BİREVİM’de Arabayı peşinat olarak kullanarak ev alabilirsiniz; BİREVİM taksitle ev sahibi olmak için tasarruf adaylarına özel ödeme koşulları sunar. Geliriniz ne olursa olsun size özel ödeme koşulları sunan BİREVİM’de pek çok taksit seçeneği bulunur.

BİREVİM, arabanız için güncel ve gerçek fiyatlarda bedel belirler ve bu bedeli peşinat olarak kabul eder. Bedel size sunulur, kabul ettiğiniz takdirde peşinat olarak alır. Peşinat sayesinde belirlenen süreden daha önce ev sahibi olursunuz.

Bu aşamadan sonra yapılacak işlemler aynıdır. Alacağınız evin tutarını belirtirsiniz ve işlemleriniz başlar. Belirlenen tutardan, ödeyeceğiniz peşinat miktarı düşülür. Bu sayede ödenecek net tutar belirlenir. Daha sonra yapılacak taksit sayısı ve taksit tutarları belirlenir. Bu değerlerin belirlenmesi, kaç kişilik gruplara dahil olacağınızı belirler. Örneğin; 50 taksit yaptırdınız, bu şekilde 50 kişilik tasarruf grubuna girersiniz. Taksit sayısı, ay sayısı ile doğru orantılıdır. Bütün bu hususlar belirlendikten sonra sözleşme yapılır ve BİREVİM ile karşılıklı olarak imzalanır.

BİREVİM Tasarruf yöntemleri nelerdir?

  • Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi
  • Sıra Tespitli Tasarrufla Yöntemi V2
  • Serbest Planlı Tasarruf Yöntemi
  • Konut Değer Endeksli Tasarruf Yöntemi

BİREVİM’in Tasarruf Finans Uzmanları, ihtiyacınıza göre size en uygun tasarruf yöntemini sunar ve bütçenize göre size bir ödeme planı çıkarır. Dahil olduğunuz tasarruf yöntemine göre size kesin son teslim tarihinizi aktarır. Eğer Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi’ne dahil olmak isterseniz yer alacağınız tasarruf grubunu bildirir. Sonrasında Sıra Tespiti günü, noter huzurunda gerçekleşen sıra tespitinde teslim alacağınız tarih belirlenir.

Bu aşamada Türkiye’nin istediğiniz bölgesinden ve şehrinden, istediğiniz evi seçebilirsiniz. Peşinatsız ve taksitle araba almak istiyorsanız bulunduğunuz il ve ilçedeki BİREVİM şubesini ziyaret edebilirsiniz. Bulunduğunuz yerde bir BİREVİM şubesi yoksa 444 23 53 telefon numaralı İletişim Merkezimizi arayarak randevu oluşturabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

two × five =