6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Birevim

Birevim’de İstediğimiz Evi Alabiliyor Muyuz?

BİREVİM vesilesiyle istediğiniz evi alabilirsiniz. BİREVİM’in Birlikte Tasarruf Finansı’na dahil olan tasarruf sahipleri Türkiye’nin diledikleri yerinden istedikleri evi satın alabilir. Peki BİREVİM ile ev nasıl alınır? Gelin hep birlikte bu sorunun yanıtına bakalım.

BİREVİM ile İstediğimiz Evi Nasıl Alabiliriz?

BİREVİM; Birlikte Tasarruf Finansı’na dahil olan aileleri ağır faiz maliyetiyle uğraştırmaz, sadece tasarruf yaptırarak ev sahibi olmalarına vesile olur. Bireyler, BİREVİM ile Türkiye’nin istediği yerinden istediği evi küçük taksitlerle alabilir.

  • Faiz veya ek maliyet yoktur.
  • Almak istediğiniz evi kendi bütçenize göre taksitlendirebilirsiniz.
  • Peşinat zorunluluğu bulunmaz.
  • Hayalinizdeki eve kira öder gibi küçük taksitlerle ulaşırsınız.

Taksitle Ev Sahibi Olmak

BİREVİM taksitle ev sahibi olmak için tasarruf adaylarına özel ödeme koşulları sunar. Geliriniz ne olursa olsun size özel ödeme koşulları sunan BİREVİM’de pek çok taksit seçeneği bulunur. Birlikte Tasarruf Finansı’nın avantajları sayesinde taksitlerinizi siz belirlersiniz. Dilerseniz sabit taksit tutarları dilerseniz de ara ödeme yaparak dilediğiniz vade seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

Başvurunuzdan sonra Tasarruf Finans Uzmanlarımız size tasarruf yöntemlerini sunar. Seçeceğiniz tasarruf yöntemine göre yapılacak tüm işlemler detaylarıyla size anlatılır. Seçeceğiniz tasarruf yöntemine göre teslimat tarihiniz ve tasarruf taksitleriniz belirlenir. Sözleşme imzalanır ve böylelikle tasarruflarınız güvence altına alınır. Eğer Sıra Tespitli Tasarruf yöntemine dahil olduysanız noter huzurunda sıra tespiti yapılır ve evinizi alacağınız tarih netleştirilir. Bu yöntem ile herkesin ev alacağı tarih netleşmiş olur. Size belirtilen tarihte, BİREVİM vesilesiyle istediğiniz evi satın almış olursunuz.

İstediğiniz evi, istediğiniz koşullarda almak, Birlikte Tasarruf Finansı hakkında bilgi sahibi olmak ya da başvuruda bulunmak isterseniz BİREVİM’in iletişim numaralarını kullanarak iletişim sağlayabilirsiniz. 444 23 53 numaralı İletişim Merkezimizi arayarak bilgi alabilir ya da BİREVİM tarafından aranmak isterseniz internet sitesi üzerindeki formu; adınızı, soyadınızı, ilinizi ve ilçenizi yazarak doldurabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

10 − eight =