6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

GenelMerak Edilenler

Birevim’den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

Şüphesiz BİREVİM’de ev teslimi konusu tasarruf sahibi adaylarının en çok merak ettiği konuların başında geliyor. BİREVİM ev teslimatları konusunda sektörünün lider markasıdır. Gelin bugün “BİREVİM’den Evimi Hemen Teslim Alabilir miyim?” sorusuna yanıt arayalım.

BİREVİM’de Hemen Teslimat Var mı?

Kurulduğu günden bu yana 100 binden fazla ailenin mutluluğuna vesile olan BİREVİM teslimat konusunda da gücünü her geçen gün artırıyor. BİREVİM, kendine ait bir iş modeli olan ‘‘Birlikte Tasarruf Finansı’’ yöntemiyle, insanların konut, işyeri ve araç finansmanına, mümkün olan en kısa zamanda, en uygun koşullarla erişmelerini sağlar. BİREVİM bireylere ve ailelere birlikte tasarruf yaptırarak mümkün olan en kısa sürede ev veya araba teslimatını gerçekleştirmek için çalışmaktadır.

BİREVİM’de teslimat işlemleri, her ayın 1’i ile ayın son günü aralığında yapılır. Size belirtilen tarihte istediğiniz evi, istediğiniz yerden alabilirsiniz. Bu tespitten sonra evrak işlemlerinin tamamlanması gerekir. Tüm hususlar tamamlandıktan sonra evinizi teslim alabilirsiniz.

BİREVİM’de Ev Alma Yöntemleri

BİREVİM ev alma yöntemleri, Birevim’in ev sahibi olmak isteyenlere sunduğu dört ayrı yöntemle gerçekleştirilir.

Ev Alma Yöntemleri

Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi: Bu yöntem ile evin satın alınacağı tarih noter huzurunda yapılacak sıra tespiti işlemiyle belirlenir. Satın almayı düşündüğünüz ev için bu yöntemle ister peşinatlı isterseniz de tamamen peşinatsız ödeme yapabilirsiniz. Alacağınız evin tutarını kendiniz belirlersiniz.

Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi V2: Bu yöntemi tüm dünyada ilk uygulayan BİREVİM’dir. V2 tasarruf yöntemi ile hem alacağınız evin değerine hem de ödeyeceğiniz taksitlere kendiniz karar verirsiniz. Yine evin alınacağı tarih noter huzurunda yapılacak sıra tespitiyle belirlenir.

Serbest Tasarruf Yöntemi: Adından da anlaşıldığı gibi hem evin teslim alınacağı tarihi hem de ödemelere tasarruf sahibinin kendisi karar verir ve planlamayı kendi bütçesine göre yapar.

Konut Değer Endeksli Tasarruf Yöntemi: Bu yöntemde de evin satın alınacağı tarih noter huzurunda yapılacak olan sıra tespitiyle belirlenir. Evin teslim tarihi geldiğinde evin değeri aynı şekilde korunmuş olur. T.C. Merkez Bankası’nın her ay yayımladığı konut fiyat endeksi baz alınır ve siz evi satın alacağınız tarihte evin değeri artmış olarak aynı fiyata alırsınız.

BİREVİM’den Ev Almak

BİREVİM’de bulunan yöntemler arasında büyük farklılıklar yoktur. Teslimatlar konusunda ortak noktalar vardır. Her şeyden önce almak istediğiniz ev ile ilgili tutar belirlemeniz gerekir. İstediğiniz tutarda bir ev seçebilir ve size uygun tasarruf yöntemine dahil olabilirsiniz. Serbest Tasarruf Yönteminde dahil olduysanız ve evinizi hemen teslim almak isterseniz belirli bir oranda peşinatı da gözden çıkarmalısınız. Sıra Tespitli Yönteme dahil olmak isterseniz de evinizi hemen teslim alma şansınız bulunur. (Tapu ve ekspertiz işlemleri için belirli bir süre gerekir.) Noter huzurunda her ay gerçekleştirilen Sıra Tespiti’nde isminiz hemen okunursa teslimatınızı olabilecek en kısa sürede alabilirsiniz.

BİREVİM’de hemen teslimat koşullarını ve detaylarını Tasarruf Finans Uzmanlarımızdan öğrenebilirsiniz. Dilerseniz, hemen Birlikte Tasarruf Finansı ile ilgili detaylı bilgi almak ve size özel avantajları öğrenmek için aşağıdaki formu doldurabilir veya 444 23 53 numaralı İletişim Merkezimizi arayarak Tasarruf Finans Uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'de Ara Ödeme Var Mı?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

GenelMerak Edilenler

Birevim’den Kimler Faydalanabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

two × 5 =