6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Birevim

Birevim’e Uluslararası Altın Kalite Ödülü

Birevim’e Uluslararası Altın Kalite Ödülü

Birevim, QC-100 Toplam Kalite Yönetimi prensipleri doğrultusunda çalışan uluslararası bir kurum olma özelliği taşıyan Business Initiative Directions (BID) tarafından Uluslararası Altın Kalite Ödülü’ne layık görüldü. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi ödülü BID’in CEO’su Jose E. Prieto’nun elinden aldı.

22 Ekim 2017’de Paris’te düzenlenen ve dünyanın 179 ülkesinden farklı sektörlerde başarı gösteren firmalara verilen Altın Kalite Ödülü bu yıl Türkiye’den Birevim’e verildi.

Altın Kalite Ödülü; 1986 yılından bu yana; Paris, Londra, Madrid, Cenevre, Frankfurt ve New York’ta törenle sahiplerine veriliyor. Business Initiative Directions (BID) tarafından verilen ve dünyanın prestijli ödülleri arasında yer alan Altın Kalite Ödülü, QC-100 Toplam Kalite Yönetimi Modeli kriterleri temel alınarak; liderlik, kalite, mükemmellik, yenilikçilik, teknoloji, stratejik planlama, müşteri hizmetleri, müşteri memnuniyeti ve prestij konularında kurumsal başarı elde eden firmalara veriliyor. Aynı zamanda ödüle layık görülen firmaların kendi sektöründe gösterdiği başarı ve yenilikler ödülün verilmesinde önemli rol oynuyor.

Söz konusu ödüle; kişi, kurum ya da kuruluşlar kendiliğinden aday olamıyor. Ödül komitesi aylar süren aday belirleme sürecinde üniversiteler, büyükelçilikler, ilgili ülkenin BID temsilciliğinin görüş ve önerilerine başvuruluyor. BID tarafından yapılan açıklamada; 10 ay süren aday belirleme sürecinin gizli olarak yürütüldüğü, daha sonra Madrid Üniversitesi ile yapılan ortak çalışmalar neticesinde farklı ülkelerden farklı sektörlerde bulunan adaylar arasından ödülü almaya hak kazanan kurumun belirlenerek bildirimde bulunulduğu belirtildi.

Ödül almaya hak kazanacak kurum belirlenirken pek çok kriter ele alınıyor. Müşteri memnuniyeti, ticari başarılar, ürün ya da hizmet geliştirme, eğitim, liderlik bu kriterlerden bazısı. Birevim ikinci yılında göstermiş olduğu başarı ve sektöre kazandırdığı yeniliklerle uluslararası bir ödül olan ve kalite alanında oldukça prestijli bir ödül sayılan Altın Kalite Ödülünü 2017 yılında Türkiye’ye kazandıran firma oldu. BID tarafından daha önceki yıllarda Türkiye’den ödül alan kurum ve firmalar arasında; Doğuş Grubu, Koç Grubu, Abdi İbrahim İlaç, Garanti Yatırım Ortaklığı, Sabancı Vakfı, Antalya Havalimanı, Konya Şeker, Sabiha Gökçen Havalimanı, Başkent Üniversitesi, Digitürk, Kardemir A.Ş, Vakıf Yatırım, Aktif Bank, İstanbul Halk Ekmek, İhlas Gazetecilik ve İGDAŞ bulunuyor.

Farklı ülkelerden farklı sektör temsilcilerinin hazır bulunduğu salonda Birevim yöntemlerinin tanıtımını yapan Birevim Mali İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Mücahit Karabalık şunları söyledi. “Geliştirdiğimiz yöntemler sayesinde Türkiye’de insanlar faiz ve fark ödemek zorunda kalmadan gayrimenkul sahibi olabiliyorlar. Umuyoruz ki Türkiye’den sonra dünyanın farklı ülkelerinde de Birevim Tasarruf Yöntemleri uygulanacaktır.”

Karabalık’ın yaptığı konuşma diğer katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle dinlendi. Program sonrası farklı ülkelerden katılımcılar Birevim yöntemleri hakkında daha detaylı bilgi alarak kendi ülkelerinde böyle bir yöntemin uygulanması gerektiği konusunda talepte bulundular. Birevim Tasarruf Yöntemlerini kendi ülkelerinde uygulamak isteyen katılımcılarla çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi.

BID CEO’su Jose E. Prieto tarafından Uluslararası Altın Kalite Ödülü takdim edilen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi; “Ülkemize ve sektörümüze kazandırdığımız bu saygın ödülü almaktan duyduğum memnuniyeti özellikle belirtmek isterim. Müşteri memnuniyeti, sürekli gelişim, yenilik, eğitim, liderlik ve mükemmellik konularında çalışmalarımız ilerleyen zamanlarda da hız kesmeden devam edecek. Birevim olarak yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalışıyor, tüm iş süreçlerimizi bu bakış açısıyla belirliyoruz. Ulaştığımız kalite standartlarının yansıması olarak bu ödüle layık görülmekten ve Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmekten dolayı çok mutluyuz. Dolayısıyla bu ödüle ulaşmamızda emeği olan tüm iş arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim. Daha nice ödüllere birlikte ulaşmak dileğiyle” dedi.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Yılında Türkiye'de Konut Kiraları

Bilgi BankasıBirevim

App Plaka Nedir? App Plaka Yasak Mı?

Bilgi BankasıBirevim

Konut Fiyatları Ne Olacak, Düşecek Mi?

Bilgi BankasıBirevim

2024 Motosiklet Fiyatları Ne Olur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

1 + 14 =