6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Birlikte TasarrufGenel

Birlikte Tasarruf Finansı Nedir?

Birlikte Tasarruf Finansı Nedir?

Birlikte Tasarruf Finansı’nı tanımlamak için pek çok ifade kullanılabilir. Fakat BİREVİM’e göre Birlikte Tasarruf Finansı’nın yapıtaşını tanımlamak gerekirse o, sizsiniz!

Birlikte Tasarruf Finansı arkadaşlarınız, sevdikleriniz, uzaktan tanıdıklarınız hatta hiç tanımadıklarınız yani Birlikte Tasarruf Finansı ile hayallerine ulaşmak için bir araya gelen insanlar! Birlikteliğin gücüyle bir tasarruf yolcuğuna çıkan ve istikrarlı bir şekilde tasarruf yapan insanlar. Yani bizim deyişimizle tasarruf sahiplerimiz.

Neden Birlikte Tasarruf?

Bizler, tasarrufun gücünü birliktelikle taçlandırarak ev, araba hayalinize borçlanmadan ulaşmanıza vesile olmak için buradayız! Siz tasarruf sahiplerimizi, ihtiyaçlarınızı can kulağıyla dinleyerek size en uygun tasarruf planını ve bütçenize en uygun tasarruf taksitini birlikte belirlemek için şubelerimizde bekliyoruz. Çünkü, “Birlikte Tasarruf Finansı” ile bireysel tasarruflarınızın gücünü birlikteliğin gücü ile harmanlayarak; 1 yılda 100 adım yol almak yerine aynı sürede 1.000 adımlık yol almanız mümkün! Üstelik kendi hayallerinize ulaşmak için planlı bir şekilde yaptığınız ödemeler, diğer tüm tasarruf sahiplerinin ev, araba ve daha pek çok hayalinin gerçekleşmesine de vesile olur!

Birlikte Tasarruf Finansı Nasıl İşler?

Hepimizin büyük ya da küçük bir hayali var. Kimimiz kendi evine kavuşup bir yuva kurmak, kimimiz ise özgürce istediği her yere gidebilmek için bir araba sahibi olmak isteriz. Bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için de elimizden geldiğince çabalarız. Ama bazı hayallerimiz için bazen tek başına çaba sarf etmek yeterli olmaz, yeteri kadar gelirimiz veya gücümüz yoksa yarı yolda hemen pes ederiz. Peki ama bu hayalleri gerçeğe nasıl dönüştürebiliriz?

Öncelikle kararlılık ve istikrar hayallerimizi gerçekleştirmemiz için olmazsa olmazdır. Fakat bunun yanında ev veya araba gibi büyük hayallerimiz için tek başımıza yapacağımız birikimler yıllarca sürebilir. Önümüzdeki bu uzun yol gözümüzü korkutabilir ve sırf bu yüzden hayalimizden vazgeçebiliriz. İşte bu noktada devreye Birlikte Tasarruf Finansı girer. Adı üstünde “birliktelikten” güç alan bir tasarruf yolcuğudur bu… O halde gelin hep beraber “Birlikte Tasarruf Finansı” nasıl işler öğrenelim.

Yol Haritanızı Birlikte Hazırlayalım!

Hayalimizi gerçekleştirmeye karar verdikten ve bu kararımızın arkasında durduktan sonra tek ihtiyacımız olan şey bir yol haritasıdır. Çünkü planlama yapmadan atacağımız hiçbir adımın doğru olduğundan emin olamayız. Oysa bir yol haritası bizi en doğru yollardan, en kısa sürede ve en uygun maliyetle varacağımız noktaya ulaştırır.

Elimizdeki harita yol boyunca her ihtiyaç duyduğumuzda yanımızdadır, bu harita hem zamandan hem maliyetten tasarruf etmemizi sağlar. Seçeceğimiz her yolun bizim için avantajlarını ve dezavantajlarını söyler. Ve biliriz ki bizden önce bu haritayı hayallerini gerçekleştirmek isteyen binlerce insan kullanmış ve hayallerini bu sayede gerçekleştirmiştir.

Aynı zamanda, güzergahımızı planlayıp bir kere yola çıktıktan sonra, geçeceğimiz her durağı bildiğimiz ve de hedefimize ulaşacağımız tarihi belirlediğimiz için kararlılığımızı kaybetmeyiz. Tek başımıza yola çıkmak yerine “birlikte” çıktığımız bu yolculukta hayallerimizi planlayarak gerçekleştirmemizin “Birlikte Mümkün” olduğunu biliriz.

Hayalleri “Hedeflere” Birlikte Dönüştürelim

“Birlikte Mümkün” diyerek tasarruf yolculuğumuza başlamaya karar verdiğimizde hayallerimizi ulaşılabilir hedeflere dönüştürmüş de oluruz. Ardından da koşullarımıza uygun bir tasarruf finansı grubuna dahil ediliriz. Böylece planlı bir tasarruf sürecine başlamış oluruz. O günden sonra tasarruflarımızı bireysel değil, tasarruf sahiplerinden oluşan grupla BİRLİKTE, sistemli bir şekilde yapmaya başlarız.

Birlikte Tasarruf Finansı’nın Süreçleri Nelerdir?

Birlikte Tasarruf Finansı grubundaki tüm tasarruf sahipleri, yaptıkları planlı ödemeler sayesinde, birbirlerinin ev veya araba sahibi olmasına vesile olur. Gruptaki her tasarruf sahibi, kendi bütçesi oranında tasarruf ederek, önceden belirlediği tutarı aylık taksitler şeklinde kira öder gibi BİREVİM’in hesaplarının bulunduğu 13 bankadan istediğini seçerek ilgili hesaba yatırır.

Tasarruf sahiplerinin tasarruf finans planlarına bağlı olarak ödedikleri aylık tasarruf taksitleri, o grup içinde, o ay ev veya araba sahibi olacak kişilerin ihtiyacı olan toplu parayı karşılar. Evine veya arabasına sahip olan tasarruf sahipleri, içinde bulundukları birlikte tasarruf finansı grubunda kalmayı sürdürür, borçları bitene kadar aylık taksit ödemelerini ödemeye devam eder.

Bu süre zarfında evlerini veya arabalarını satamazlar. Böylece hem finans akışı kesintisiz sürer hem de gruptaki diğer kişilerin hakları güvence altına alınır ve tüm tasarruf sahipleri imkânsız gördükleri hayallerine birer birer ulaşır.

Birlikte Mümkün!

Ev, araba daha pek çok ihtiyacınızı borçlanmadan, sadece tasarruf yaparak karşılamanız Birlikte Tasarruf Finansı ile mümkün! “Birlikte Mümkün!” diyerek çıkacağınız tasarruf yolculuğunuzda:

  • Kendi imkânlarınızla kimseden destek almadan,
  • Faizle uğraşmadan, vade farkı ya da ek masraflar ödemeden,
  • Sıkıntıya-dara düşmeden,
  • Bireysel tasarrufa kıyasla çok daha kısa sürede,
  • Uygun koşullarla ve güvenli bir şekilde hayallerinize ulaşacağınız ve kendi hikâyenizin kahramanı olacağınız başarınıza vesile olmaktan gurur ve onur duyuyoruz.

Şimdi sıra sizde!

“2021 yılı benim için Tasarruf Kahramanı olma yılı.” diye düşünüyorsanız ve hayallerinizi ertelemek yerine artık gerçekleştirmek istiyorsanız şimdi birlikte tasarruf zamanı! Bütçenize ve hayallerinize uygun tasarruf planını ve kampanyalarımızı merak ediyorsanız ve birlikte tasarruf yolcuğuna çıkmaya hazırsanız BİREVİM ailesine hoş geldiniz!

Birlikte Tasarruf Finansı’nın Gücünden Yararlanmak İçin Hemen Başvurun!  

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

GenelMerak Edilenler

Birevim'de Ara Ödeme Var Mı?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

ten + six =