TOPLAM
TESLİMAT
TOPLAM
TASARRUF
SAHİBİ

Kredisiz Ev Almak Artık Çok Kolay, Kredisiz Konut Finansmanı

kredisiz ev

Son yıllarda özellikle konut sektöründe görülen artışlar sebebi ile pek çok kişi, bir ev sahibi olmayı istemektedir. Gerek ev sahibi olmak gerek ise yatırım amacı ile bu alanda fayda sağlamak isteyenler için güvenilir fırsatları ile Birevim, kredisiz ev alma yöntemleri ile tasarruf sahiplerine birbirinden avantajlı imkânlar sunmaktadır. Banka kredisiz ev alma hayali olan herkesin yapması gereken ilk şey kendilerine uygun olan ödeme seçenekleri doğrultusunda tercihler yapmalarıdır.

Birbirinden farklı ekonomik koşullara sahip birçok ailenin istedikleri eve kavuşabilmeleri için kredisiz ev alma kampanyaları ile Birevim, tasarruf sahiplerine sunduğu tasarruf planları ile ev sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyen herkesi peşinatsız ev sahibi yapmaktadır. Kredisiz konut sahibi olmanın en büyük avantajı ise uzun vadede ödenen ev borcu devam ederken aynı zamanda faiz farkı ödemek zorunda olmamaktır.

Birevim tarafından tasarruf sahiplerine sunulan kredisiz taksitle ev alabilmenin yanı sıra taksit miktarlarınızı da kendiniz belirleyebilir ve evinizi ne zaman alacağınıza kendiniz karar verebilmektesiniz. Böylelikle mümkün olan en kısa süre içerisinde kendi bütçenize uygun ve kolay ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmanız mümkün olabilmektedir.

Bunun için öncelikle Birevim’in güven içerisinde size sunduğu ayrıcalıklardan faydalanabilir ve kredisiz ev sahibi olma hayalinize hemen Birevim’e başvurarak kavuşabilirsiniz.

Kredi Almadan Konut Nasıl Alırım?

Kredi almadan nasıl bir eve sahip olabilirim? Sorusu herkesin aklını kurcalayan soruların başında gelmektedir. Birevim tarafından tasarruf sahiplerine sunulan kredisiz ev fırsatları arasından en doğru seçeneği belirleyerek ev alma sürecinize başlayabilirsiniz.

Birevim ile güvenilir ve doğru yöntemleri tercih ederek kredisiz ev sahibi olabilirsiniz. Öyle ki Birevim’de kredisiz ev alma yöntemleri arasından her bütçeye ve her kesimden aileye uygun seçenekler bulunmaktadır. Değişen ekonomik koşullar ve şartlar ışığında bugün kredisiz konut almak her insanın istediği bir süreç haline gelmiştir. Kredisiz ev firmalarına başvuruda bulunan insanlara yüksek oranlarda kredi almalarına sebep vermeden, ev alabilmelerine imkân sağlanmaktadır.

Özetle ev alma yöntemleri ile Birevim, insanların kolayca kredisiz konut alabilmelerine olanaklar vermektedir. Yapılması gerekenlerin en başında gelen ilk madde elbette kredisiz ev alma yöntemleri arasından en uygun ve en doğru olanı belirlemek ve bu doğrultuda seçim yapmaktır. Daha sonra Birevim’de size sunulan ev alma yöntemleri ile bu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Kredisiz 6.600 TL Taksitle Ev Alma Fırsatı

Birevim, kira öder gibi ev alma hayalini ütopik bir durum olmaktan çıkartıp gerçeğe dönüşmesini sağlıyor.  Özellikle son yıllarda çok yüksek artışlar gösteren kira oranları kişileri zor durumlarda bırakmakta ve bu zor durumun da her geçen gün giderek arttığını görebilmekteyiz. Bunun yerine yüksek rakamlara sahip kiraları ödemek zorunda kalmadan Birevim’e gelerek kredisiz, faizsiz 6.600 TL taksit fırsatları ile ev sahibi olabilirsiniz. Böylelikle yüksek konut kredisi tercihi yaparak yüksek maliyet koşulları ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Toplumda her kesimden insan hangi ekonomik aralıkta yer alırsa yer alsın uzun yıllar boyunca ödemeler yaparak taksitle ev almak durumunda kalmaktadır. Ancak bunu yapmanın tek yolu vade farkı veya yüksek oranda faiz ödemeleri yapmak demek değildir. Kredisiz peşinat olmadan ev almak bu nedenle artık daha kolay bir yol ile gerçekleşmektedir. Fakat bunu güvenilir ve kredisiz ev alma fırsatı sunan firmalar arasında bir firma ile irtibata geçerek yapmanız bütçeniz açısından daha sağlıklı ve daha doğru bir yol olacaktır.

kredisiz ev

Birevim’e Gelerek Kredisiz Konut Almanın Avantajlarından Yararlanın!

Birevim’e gelerek faizsiz kredisiz tasarruf yöntemlerine başvuruda bulunarak ev almanın en büyük avantajlarından biri size sunulmaktadır. Kredi faizlerini uzun yıllar ödemek zorunda kalmadan kısa süre içerisinde ev sahibi olabilir aynı zamanda küçük taksitler ödeyerek yatırımlarına güvenebileceğiniz BDDK çatısı altında hizmet veren Birevim güvencesi ile konut sahibi olabilirsiniz. Ayrıca kredilerin getirdiği faiz yükü altına girmeden peşinat ödemeden de dilerseniz arsa dilerseniz ev, her alanda her türlü gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz.

Kredisiz taksitle ev alma yollarının en çok tercih edilen noktası olan Birevim ile hayallerinizdeki eve sahip olabilir ve büyük avantajlar sayesinde ise alacağınız gayrimenkul miktarı ile ekstra kredi faizi ödemek zorunda kalmazsınız. Dilerseniz peşinat olmadan taksitleri daha hızlı bitirebilir dilerseniz ise taksit tutarlarını ekonomik koşullarınıza göre belirleyebilirsiniz.

Özetle Birevim’de:

  • Yüksek oranlarda taksitler yok
  • Vade farkı yok
  • Ödenmesi zor faiz oranları yok
  • Peşinat yok
  • Kredi faizi yok

Birevim Kredisiz Ev Alma Yöntemleri

Birevim, başvuru yapan tasarruf sahiplerinin hepsine özel tasarruf yöntemleri ile kredisiz ev alma fırsatı sunmaktadır. Bu sayede düşük maliyetlerle tasarruf sahiplerine ev alabilme imkânları sağlanmış olunur. Faiz ödemek zorunda kalmadan ödeme planını kendiniz oluşturulabilir ve Türkiye’nin her yerinden ev sahibi olabilirisiniz.

Birevim’in belirlediği kredisiz konut finansmanı ile her bütçeye uygun ödeme planları seçenekleri sunulmaktadır. Bu yöntemleri inceledikten sonra size en uygun olanı tercih edebilir ve bu doğrultuda kredisiz konut alma sürecinizi başlatmış olursunuz. Detaylı İnceleyiniz.

Birlikte Konut Tasarruf Finansı

Birlikte konut tasarruf finansı yöntemi ile herkes ülkemizdeki mevcut şartlar doğrultusunda en uygun evi kredisiz alma şansına sahip olabilmektedir. Ayrıca bu yöntem sadece bireysel olarak başvuru yapılarak ev alınabilen bir yöntem değildir. Tüm kurum ve sendikalar, vakıflar ve derneklerde bu yöntemden yararlanabilir ve kredisiz ev sahibi olabilirler.

Ülkemizde 18 yaşını doldurmuş herkes bu yönteme dâhil olabilmektedir. Yapılan özel anlaşma sayesinde hem firma kendisini koruma altına alır iken hem de yönteme dâhil olan herkesin korunmasına olanak sağlanmaktadır. Birevim böylelikle insanların bir araya gelerek, güvenilir bir isim altında istedikleri konutu kredisiz almalarını amaç edinmiştir. Özetle tasarruf sahiplerine Birevim kredisiz ev alma fırsatı sunuyor diyebilir ve en kısa sürede Birevim’e gelerek tercihlerde bulunarak ev sahibi olabilirsiniz.

Serbest Tasarruf Planı

Birevim tarafından kredisiz konut sahibi olma yöntemi olarak sunulan serbest tasarruf planı ile herkes taşıt, iş yeri ve ev alma isteklerine kavuşabilmektedir. Evin alınacağı teslim tarihi size bırakılırken taksit tutarınızı ve taksit süresini de yine kendiniz belirleyebilmektesiniz. Peşinatlı serbest tasarruf planı ile almak istediğiniz evi daha erken bir tarihte teslim almanız mümkün kılınmakta olup peşinat miktarını kendiniz belirleyebiliyor ve geri kalan miktarı da eşit taksitlere bölerek ödeme planınızı hazırlayabiliyorsunuz. Peşinat ödemek size aynı zamanda almak istediğiniz evi daha erken bir tarihte alma fırsatı vermektedir.

Serbest tasarruf planı ile erken ödeme, peşinat ve taksit tutarlarının hepsini siz tasarruf sahipleri belirleyebilirsiniz.  Böylelikle kredisiz ev alma süreciniz de kesinleşmiş olmaktadır.

Sıra Tespitli Tasarruf Planı

Sıra tespitli tasarruf planı, sizinle aynı ödeme imkânlarına sahip olan insanlar ile aynı tasarruf grubuna dâhil edilmeniz anlamına gelmektedir. Bu yöntem ile yalnızca ev değil aynı zamanda iş yeri ve araba sahibi olmanız da mümkün olmaktadır. Girmiş olduğunuz tasarruf grubunda son teslimat tarihinden önce ev alma avantajına da sahip olabilmektesiniz. Finansman yapısı gereğince her altı ayda gerçekleştirilen sıra tespiti sayesinde evinizi çok erken de teslim almanız mümkün olmaktadır. Şansınıza güveniyor iseniz Birevim tarafından sunulan ev alma yöntemlerinden birisi olan bu yöntemi tercih edebilir ve kredisiz ev sahibi olma fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Başvurunuz öncesinde bir ödeme planı, şekli, süresi ve daha birçok ayrıntının yer aldığı bilgiyi Birevim’den öğrenebilirsiniz.

Sıra Tespitli Büyüyen Tasarruf Planı

Sıra tespitli büyüyen tasarruf planı ile uzun vadede enflasyon yüzünden yapılan tasarrufun değer kaybetmemesi için özellikle bu yöntem kullanılmaktadır. Tasarruf sahipleri bu yönteme dâhil olduktan sonra belirlenen ödeme yılına göre her yılın sonunda o yılın enflasyon oranına göre artış yapılmakta ve önümüzdeki yıla eklenerek bu yöntem gerçekleştirilmektedir. Böylelikle ödeme tamamlandığı zaman paranızın değeri enflasyon karşısında değer kaybetmemiş olur. Bu yöntem ile çok uzun vadeli ödeme seçenekleri ile kredisiz ev sahibi olma imkânını yakalayarak tasarruf sahiplerinin kredisiz konut sahibi olmaları sağlanmaktadır.

Sıra Tespitli Konut Değer Endeksli Tasarruf Planı

Birevim tarafından sunulan sıra tespitli konut değer endeksli tasarruf planı her ay özel olarak belirlenmekte olup sizlere bu şekilde sunulmaktadır. Bunun sebebi ise yapılan değerlendirmelerin Merkez Bankası tarafından yapılmasıdır. Merkez Bankası, her ay düzenli olarak konut değer endeksinin ayrıntıları ile ilgili açıklamalarda bulunmakta olduğu için ülkemizdeki konutların sahip oldukları değerleri açısından bir sabit tutar belirlenmiş olmaktadır. Birevim, bu yönteme dâhil olanlara evlerini o ay için bu değerlendirme üzerinden teslim etmekte olup; aynı zamanda sağladığı en büyük avantaj sayesinde insanların ilk sırada da son sırada da ev sahibi olsalar bile herhangi bir değer farkıyla karşı karşıya kalmalarını engellemiş olmaktadır. Her geçen gün konut fiyatları değişmekte olduğu için uzun vadeli ev alma planı yapan tasarruf sahiplerinin bütçelerinin korunması sağlanmaktadır.

Kredisiz Ev Alma Fırsatı Sunan Firmalar

Kredisiz ev sahibi olmak isteyenler için tasarruf firmaları en doğru seçenek olarak kendini göstermektedir. Kredisiz konut veren firmaların arasından en doğru olanı seçmek ve tercihinizi bu doğrultuda yapmak güvenilir olan adımların başında gelmektedir. Birevim bu kurumlar arasından en güvenilir ve en doğru isim olma özelliğine sahiptir. Kişilere özel olarak yapılan planlamalar ile kredisiz ev kampanyasına katılmak ve böylelikle ev sahibi olmak sizlere çok büyük avantajlar sunmaktadır. Tercih aşamasında güvenilir bir isim ile çalışmak geleceğinizi güvence altına alırken aynı zamanda ev sahibi olma hayaliniz de gerçekleşmiş olmaktadır.

Birevim’de Kredisiz Ev Sahibi Olma Şartları Nelerdir?

Birevim tasarrufa dayalı yöntemleri ile her ay bir aile, para toplanarak kredisiz ev sahibi yapılmaktadır. Kredisiz, faizsiz ev sahibi olan aileler aylık ödemeler ile her ay bir aileyi ev sahibi yaparlar. Böylece yüksek faizler ödemeden ev sahibi olmuş olurlar:

Birevim’e başvuru yapmadan önce alacağınız evi (1+1, 2+1, 3+1 yada dubleks) ve fiyatını belirlemeniz gerekmektedir. Fiyatı belirledikten sonra herhangi bir peşinat ödemesi yapıp yapmayacağınıza karar vererek aylık ne kadar miktarda ödeme yapabileceğinizi belirlediğinizde; gireceğiniz grup da bu yönde belirlenmiş olacaktır. Örnek olarak 120 aylık bir gruba dâhil oluyorsanız evinizi 120 ay beklemeden alabilirsiniz. Aynı zamanda hiçbir aile vade sayısını yarısından fazlasında geçen sürede ev beklememektedir.

Yapılan sıra tespiti yöntemi ile hangi ay ev sahibi olabileceğiniz belli olmaktadır. Ayrıca konut bedeli önceden belirlendiği için sonradan yükselme veya ek bir ücret ödeme yapmanıza gerek kalmamaktadır. Taksit ödemeleri sırasında yaşayacağınız herhangi bir maddi olumsuzluk karşısında geçici olarak hesabınızı durdurabilirsiniz. Herhangi bir nedenden dolayı yapılan anlaşmadan vazgeçebilir bugüne dek ödediğiniz bedeli dosya ve organizasyon bedelleri hariç geri alabilirsiniz. Birevim’in tasarruf sahiplerine sunduğu ayrıcalıklar ile kredisiz ev alma yöntemleri doğrultusunda en kısa sürede ev hayalinize kavuşabilirsiniz.

Kredisiz ev almak isteyenler formu doldurarak Birevim çalışanlarıyla iletişime geçebilirler. Birevim çalışanları tüm kampanyalar, çalışma şartları ve ödemeler ile ilgili bilgiyi verecektir. Siz de hemen 444 23 53 numaralı BİREVİM detaylı bilgi hattını arayarak aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilir ev sahibi olma hayallerinize kolaylıkla kavuşabilirsiniz.


Formu Doldurun, Sizi Arayalım.
Adınız
Soyadınız
Cep Telefonunuz
Yaşadığınız İl
Yaşadığınız İlçe
Circle