6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

Bilgi Bankası

Araba Almanın Yeni Yolu Birarabam’dan 66 Aya Kadar Vade İmkanı

Birarabam'dan 66 Aya Kadar Taksit İmkanı

Günümüzde araba almak bazıları için bir hayal olurken bazıları içinde bir tutku. Nakit parası olanlar istedikleri arabayı rahatlıkla alabilirken taksitle araba almak isteyenler faiz ya da vade farkı ödemek zorunda kalıyor. Ülkemizde araba almak isteyenlerin hayallerine faizsiz bir yöntemle ulaşmasının yolunu açma amaçlı kurulan Birarabam; isteyen herkesi herhangi bir fark ödemeden 66 aya kadar vade imkânıyla ister sıfır kilometre isterse ikinci el araba alma imkânı sunuyor.

Ülkemizde araba almak isteyen binlerce insan var. Bu hayale ulaşma noktasında nakit parası olanlar istedikleri arabayı rahatlıkla alabilirken vadeli almak isteyenler faiz ya da vade farkı ödemek zorunda kalıyor. Bu noktada devreye giren Birevim’in alt markası olan Birarabam ile bugüne kadar 300’e yakın araba teslimatı gerçekleştirdiklerini söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, 2018 yılında 1000’e yakın kişiyi daha hayalindeki arabayla buluşturmak istediklerin söyledi.

Çiftçi: Vatandaşlar arabaları gerçek fiyatlarıyla alıyor

Birarabam’ın Birevim’in alt markası olarak faaliyetlerini yürüttüğünü söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Birevim için bugüne kadar yapmış oldukları tüm yatırımların Birarabam için de geçerli olduğunu aktardı. Birarabam yöntemlerinin kendine özgü olduğunu aktaran Çiftçi, faiz ya da vade farksız araba sahibi olmak için tüketicilerin kendilerine başvurduğunu ve böylelikle de arabalarını gerçek değerinde almış olduklarını aktardı. Birarabam yöntemlerinin özelliği neticesinde tüketicilerin toplam borçlarını erken bitirme imkânı yakaladıklarını ve Türkiye’nin neresinde olursanız olun bu imkânlardan yararlanabileceklerini aktaran Çiftçi sözlerine şöyle devam etti; “66 aya kadar taksit imkanı sunuyoruz. Böylelikle küçük taksitlerle de araba sahibi olabiliyorsunuz. Hiç peşinat vermeden de araba sahibi olunabiliyor. Bunların yanında dileyen müşterilerimiz sıfır km. isteyen müşterilerimiz de ikinci el araba alabiliyor” dedi.

“Bugüne kadar 300’e yakın araba teslimatı gerçekleştirdik”

Birarabam olarak sektörde ilklerin altına da imza attıkların söyleyen Çiftçi, “Toplam borcun vadesinden önce bitmesi ilk defa bizim sunduğumuz bir hizmet. Böylelikle müşteriler hem uygun taksit ödüyor hem de borcunu erken bitiriyor. Öte yandan takipçilerimiz için dönem dönem bazı kampanyalar düzenliyoruz. Mesela kamu çalışanlarına, engelli vatandaşlarımıza, şehit yakınları ve gazilerimize yönelik kampanyalar düzenliyoruz. Web sitemizin kampanyalar bölümünde bunları yayınlıyoruz. Her geçen gün teslim sayımız artmakla birlikte kurulduğumuz günden bu yana 300’e yakın araba teslimatı gerçekleştirdik. Bu sayı önümüzdeki yıllarda katlanarak ilerleyecektir. Ve insanlar ev alırken daha yüksek tutarlara giriyor. Araba için böyle bir durum söz konusu değil. Daha kısa vadeler ve daha düşük tutarlar olduğundan haliyle teslim terminleri daha kısa oluyor” diye açıkladı.

Dar gelirliler için 455 TL Taksitle Araba

Birarabam ile dar gelirli aileler de araba sahibi olabiliyor. Faiz, vade farkı ödemeden kolaylıkla araba sahibi olabiliyorlar. 24, 36, 48 veya 66 kişilik tasarruf programına dahil olan kişiler taksitlerini kendileri belirleyerek peşinatlı ya da peşinatsız ödeme planlarıyla araba sahibi olabiliyorlar. Örneğin 30 bin TL değerinde ikinci el bir araba için hiç peşinat vermeden 66 kişilik tasarruf programına dahil olan bir kişi, arabasını teslim almadan önce 455 TL, teslim aldıktan sonra 635 TL ödeme yapıyor. Bu durumda arabanın bedeli dışında müşteri fark ödemezken sadece Birarabam’a 2.820 TL çalışma bedeli ödüyor. Toplam maliyet Birevim çalışma bedeliyle birlikte 32.820 TL oluyor.

Şayet araba sahibi olmak isteyen kişiler peşinat vererek tasarruf programlarına dahil olurlarsa, büyük avantajlar elde ediyorlar.

Benzer Yazılar
Bilgi BankasıBirevim

2024 Otoban ve Otoyol Hız Sınırları

Bilgi BankasıBirevim

Yeni Evliler Evlilik Kredisi Alabilir Mi?

Bilgi BankasıBirevim

Mernis Sistemi Ne İşe Yarar ve Neden Önemlidir?

Bilgi BankasıBirevim

Banka Kredisi ile Ev Alınır Mı?

42 Comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

11 + 12 =