TOPLAM
TESLİMAT
TOPLAM
TASARRUF
SAHİBİ

Peşinatsız Araba Almak Artık Çok Kolay, Peşinatsız Araç Finansmanı

peşinatsız araba

Araba sahibi olmak isteyen birçok kişi verecekleri peşinat miktarları konusunda endişe ettikleri için araba almaktan vazgeçebilmektedirler. Birevim tam da bu noktada kişilere peşinatsız araba alma imkânı tanımaktadır. Peşinatsız araba sahibi olmak isteyenler için sağlanan en önemli avantaj ise almak istedikleri araca kolayca ulaşma fırsatlarının olmasıdır. Peşinatsız araba almak istiyorum diyen herkes için geçerli olan ilk seçenek öncelikle ihtiyaç duydukları arabayı seçerek kendilerine uygun ödeme seçeneklerini belirlemeleridir.

Peşinatsız Araba Nasıl Alınır?

Birevim isteyen herkesi peşinatsız kredisiz araba sahibi yapmaktadır. Bilhassa son dönemde görülen ekonomik dalgalanmalar sebebi ile kişiler araba almak istedikleri zaman ilk peşinat tutarını ödeyemedikleri için araba almaktan vazgeçebilmektedirler. Birevim sunduğu peşinatsız araba alma kampanyaları ile tasarruf sahiplerini araç sahibi yapmaktadır. Böylelikle peşinatsız araba kampanyası ile istediğiniz arabaya kefilsiz kredisiz peşinatsız sahip olma şansınız artmaktadır. Peşinatsız, düşük maliyetle araba almak birçok insanın istediği bir yöntem olmaktadır. Peşinatsız araba fırsatından yararlanmak isteyen kişiler öncelikle hangi arabayı alacaklarına karar vermeli ve ardından kendilerine uygun olan ödeme yöntemleri ve planlarından birini seçerek araba alma isteklerine kavuşabilmektedirler.

Peşinatsız Taksitle Araba Alma Yöntemi

Birevim isteyen herkese peşinatsız araba alma imkânını sunmaktadır. Bunun için de her kişiye sunduğu özel ödeme planları ile tasarruf sahiplerine fayda sağlamaktadır. Araba alma yöntemleri sayesinde her türlü gelir seviyesine sahip olan insanların istedikleri araca sahip olmaları mümkün kılınmaktadır. Birevim araba sahibi olmanıza çok rahat bir şekilde ulaşmanızı sağlamakla birlikte hiçbir vade farkı ödemeden de bunu yapmanızı sağlamaktadır.

Peşinatsız taksitle araba almak istiyorum diyen birçok insan için çeşitli seçenekler sunan Birevim, isteyen herkese peşinatsız taksitle araba sahibi olma imkânı tanımaktadır. Bu imkânı tanırken de tüm ödeme planını da kendiniz tarafından yapılmasına fırsat vermektedir. Yüksek faiz ödemelerine karşın kendi gelirinize göre belirlediğiniz plan doğrultusunda peşinatsız faizsiz taksitle araba alınması noktasında isteyen her kişiye avantajlar sunmaktadır.

peşinatsız araba

Küçük Taksitlerle Peşinatsız Araç Sahibi Olun

Birevim tasarruf sahiplerinin peşinatsız araç sahibi olma isteklerini gerçeğe dönüştürmek için peşinatsız taksitle araba almalarına olanak sağlamaktadır. Peşinatsız taksitle araba almak istiyorum cümlesini kurma noktasında insanlara destek sağlayan Birevim, yüksek bir maliyet ile kişileri yüzleşmekten kurtarmaktadır. Böylelikle Birevim ile peşinatsız araba alma yöntemlerini tercih edenler belirledikleri ödeme planları doğrultusunda kolaylıkla araç sahibi olabilmektedirler. Araba almak isteyenlerin birçoğu az miktarda belirlenen taksitler ile ödeme yapmayı istemektedirler. Bunun için de öncelikle alacağınız aracın bedelini ve ne kadar ödeme yapacağınıza karar vermeniz gerekmektedir.

Birevim’den Peşinatsız Araba Alma Yöntemleri

Birevim başvuru yapan herkese rahat ödeme koşullarından faydalanarak araba sahibi olma şansı sunmaktadır. Bunun için öncelikle hazırlanmış olan size özel peşinatsız araba alma yöntemleri arasından bütçenize ve uygun olanı belirledikten sonra ödeme planını oluşturmanız gerekmektedir. Tek başınıza, toplu ödeme yaparak, peşinat veya ara ödeme yaparak farklı yöntemler eşliğinde arabanızı almanıza imkân verilmektedir.

Birlikte Taşıt Tasarruf Finansı

Birevim tarafından araba almak isteyenlere birlikte taşıt tasarruf finansı yöntemiyle yardımcı olmaktadır. Bu yöntem sayesinde sadece araba değil aynı zamanda gemi, traktör, kamyon ve otobüs almakta mümkün olmaktadır. İsteyen kişiler özel ihtiyaçları için isteyenler ticari faaliyetleri için bu yönteme dâhil olabilmektedirler. Yalnızca bu yöneteme dâhil olan kişilerden çalışma bedeli alınmaktadır. Herhangi bir faiz veya kar payı alınması söz konusu olmadan ödemelerinizi sadece alacağınız arabanın bedeline göre eşit taksitlere bölerek yapmanız sağlanmaktadır. Bunun dışında herhangi bir vade farkı veya faiz sizden talep edilmemektedir.

Araç Finansmanı

Hayalinizdeki aracı alabilmeniz için en kısa yollardan bir tanesi de araç finansmanı planları ile mümkün olmaktadır. Araç finansmanı tasarruf planları ile birlikte araç finansmanını isterseniz de kişiye özel araç finansmanını peşinatlı ya da peşinatsız şekilde seçerek kolayca araç sahibi olabilmektesiniz. Seçtiğiniz araç finansmanı planında peşinat ödemek isterseniz teslimatınızı daha erken tarihte alabilir veya peşinatsız araç finansmanı tasarruf planını seçerek çalışma bedelini peşin ödeyerek toplam taksit vadenizi daha erken sonlandırabilirsiniz.

Kişiye Özel Araç Finansmanı

Kişiye özel araç finansmanı yöntemi ile peşinatsız araba sahibi olma hayalinize tamamen koşullarınıza uygun tasarruf planınız ile ulaşmanız mümkün kılınmaktadır.

Birlikte Araç Finansmanı

Birlikte araç finansmanını seçtiğinizde finansman teslim tarihiniz, dâhil olduğunuz tasarruf grubunuzun noter huzurunda yapılan sıra tespitiyle belirlenmektedir.

Kişiye Özel Ticari Araç Finansmanı

Belirlenen bu yöntem ile taksit tutarınızı ve teslimat tarihinizi kendiniz belirleyebildiğiniz gibi kişiye özel ticari araç finansmanı ile ödemelerinizi bireysel tercihlerinize uygun bir şekilde yapabilmektesiniz.

Peşinatsız araba alma yolları

Hangi Kurumlardan Peşinatsız Araba Alınır?

Peşinatsız araba almak istiyorum diyenlerin karşısına çok sayıda seçenek çıkmaktadır. Elbette bunu yaparken doğru olan firmayı bulmanız ve tercih etmeniz gerekmektedir. Birevim peşinatsız araba sahibi yapmakla kalmayıp sunmuş olduğu farklı ödeme yöntemleri ile tasarruf sahiplerinin peşinatsız araba alma kampanyalarından faydalanmalarını sağlamaktadır.

Birevim ile oldukça yüksek miktarlar vermek durumunda olmadığınız, kolay ödeme koşulları ve peşinatsız ödeme yöntemi ile araba sahibi olabilmek daha kolay bir hale gelmektedir. Faizsiz peşinatsız araç kredisi tercihi yapan tasarruf sahipleri, ödeme planları arasından kendilerine en uygun olanı seçerek bir tercihte bulunmaktadırlar. Ayrıca Birevim, tasarruf sahiplerini herhangi bir zaman dilimi içerisinde bekletmeden, kısa süre içerisinde arabalarına kavuşabilecekleri bir ödeme planı ve yöntemi sunmaktadır.

Peşinatsız Araç Finansmanı Nasıl Alınır?

Günümüz koşullarında artık araba sahibi olmak ilk sıralarda yer almaktadır. Ulaşımın artan maliyeti düşünüldüğünde araç kredisi ile araba almak isteyen insanların genelde ilk tercihi peşinatsız araba almak olmaktadır. Ancak yüksek faiz oranları insanların bu tercihten çok kısa sürede vazgeçmesine sebep olmaktadır. Tam da bu noktada Birevim ile peşinatsız araç alma yöntemleri kolaylaşmaktadır.

Birevim’in sunduğu yöntemleri tercih edenler vade farkı veya faiz ödemeden bu fırsatı kullanma şansına sahip olabilmektedirler. Özellikle de peşinatsız araba finansmanı için en uygun yöntem Birevim tarafından sunulmaktadır. Araba kredisi almak istiyorum ama peşinatım yok diyorsanız size sunulan avantajlar ile bu yöntemi tercih etmek doğru bir seçim olmaktadır. İsteyen herkes bu yönteme dâhil olarak peşinatsız araba almayı tercih edebilmektedir. Peşinat, ara ödeme, uygun taksit ödemeleri, ödeme planının yapılması gibi tercihleri yine kendiniz belirleyebilirsiniz. Ancak herhangi bir peşinat tutarı ödemek istemediğinizde de size uygun olan en doğru ödeme planını tercih ederek arabanızı en kısa sürede ve düşük maliyetle almanız mümkün olmaktadır.

Birevim ile Peşinatsız Araba Almanın Avantajları

Bir araç satın almak istediğinde her kişi öncelikle bütçesi dâhilinde davranmaktadır. Ancak belirleyici olan sebepler yalnızca ekonomik nedenler ile ortaya çıkmamaktadır. Aynı zamanda satın alan kişinin zevkleri ve yaşam tarzı, bir araç satın alma noktasında önemli bir rol oynamaktadır.

Birevim’den peşinatsız araba almanın avantajlarını sıralayacak olursak:

  • Gelirinize göre aylık ödemelerinizi kendiniz belirlersiniz.
  • Vade farkı ödemezsiniz.
  • Faizsiz araba sahibi olabilirsiniz.
  • Küçük taksitler ile araba sahibi olursunuz.
  • Türkiye’nin herhangi bir yerinden sıfır yâda ikinci el bir araç tercih edebilirsiniz.
  • Noter huzurunda yapılan sıra tespiti ile araba hakkınıza kavuşursunuz.
  • Banka ve bayi kredi faizlerini ödemek zorunda kalmazsınız.
  • Senet ile peşinatsız araba alma avantajını tercih edebilirsiniz.

Peşinatsız araba almak isteyenler formu doldurarak Birevim çalışanlarıyla iletişime geçebilirler. Birevim çalışanları tüm kampanyalar, çalışma şartları ve ödemeler ile ilgili bilgiyi verecektir. Hemen 444 23 53 numaralı BİREVİM detaylı bilgi hattını arayarak aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.


Formu Doldurun, Sizi Arayalım.
Adınız
Soyadınız
Cep Telefonunuz
Yaşadığınız İl
Yaşadığınız İlçe
Circle