6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

GenelSesli MakalelerTasarruf Kahramanları

Tasarruf Kahramanı: Hasan Özdemir

Tasarruf Kahramanı Hasan Özdemir
Tasarruf Kahramanı, Hasan Özdemir, Düzce, İşçi

Tüm “tasarruf”unuz aslında sevdikleriniz içindir!

Kuşkusuz hayatımızda sevdiklerimizin mutluluğundan daha önemli hiçbir şey yok. Onların mutluluğu, huzuru için göstermeyeceğimiz fedakârlık da yok. Onların hayatlarını her alanda iyileştirme ve mutlu etme arzusu bizi de bir o kadar cesaretlendirir. Bu sayede altından kalkamayacağımızı düşündüğümüz her engeli aşmamızda bize cesaret verir. Gelin size bir fedakârlık örneğinden ve tasarruf kahramanı hikayesinden bahsedelim…

Arabanızın olmadığını, her sabah işe gitmeden önce çocuğunuzu uzaktaki ablanıza yağmur çamurda götürmek zorunda olduğunuzu ve üşümesin diye tanıdıklarınızdan her gün araç istemek zorunda kaldığınızı düşünün… Ne kadar zor bir durum değil mi? İşte bu hikâyenin kahramanı Düzce’de yaşayan Hasan Özdemir… Neden kahraman diyoruz? Çünkü çocuğunun üşümesine ve başkalarından araç istemesi durumuna artık dayanamadı ve fedakârlık göstererek bir araba sahibi oldu. Peki, ama NASIL BAŞARDI? Hasan Özdemir’in kendi hayalini gerçekleştirme hikayesini ve “Tasarruf Kahramanı” olma yolculuğunu önce kendisinden dinleyelim.

https://youtu.be/ze8GfstDQz0

BİREVİM Düzce şubemizi ziyaret eden Hasan Özdemir bir araba sahibi olmak istediğini ve bunun onun için ne kadar önemli olduğunu bizlere anlattı. “1 yaşında bir oğlum var, çok yakışıklı. Eşim de ben de çalıştığımız için biz işteyken oğlumuza ablam bakıyor. Fakat, ablamla evlerimizin arasında 6 km’lik bir yol var. Özellikle kışın Düzce’nin soğuğunda, her sabah çocuğumu ablama götürebilmek için arabaya ihtiyaç duyuyordum. Tanıdıklarımdan ya da abimden her gün araba istemek ise çok zoruma gidiyordu.” diyerek yaşadığı zorlukları paylaşan Hasan Bey, artık bir araba almaya karar verdiğini söyledi.

Hasan Bey bu hayaline kredi çekmeden, yüksek geri ödemeye maruz kalmadan kavuşmak istiyordu. Biz de Hasan Bey’e hemen bir çözüm sunabilmek için ona BİREVİM’in tasarruf planlarını anlattık. Birlikte Tasarruf Finansı ile yüksek geri ödemeye maruz kalmadan, faiz maliyeti ödemeden ve kendi koşullarına uygun aylık tasarruf taksit ödemeleri ile bir araba sahibi olmasının kolaylığından bahsettik.

Kredi çekmeden, yüksek geri ödemeye maruz kalmadan araba sahibi oldu!

Böylece, Hasan Bey Tasarruf Finans Uzmanlarımızla birlikte kendi bütçesine en uygun tasarruf planını kendi belirledi. Öyle ki başarı hikayesinde de “BİREVİM bana çok güzel bir alternatif oldu. Kredi çekmeden, yüksek geri ödemeye maruz kalmadan BİREVİM’de bir araba sahibi oldum” ifadelerini kullandı. BİREVİM’i bir yoldaş, bir dost olarak gören Hasan Bey, BİREVİM’i seçmesine neden olan en önemli etkeni ise “Tasarruf Finans Uzmanlarının verdiği güven çok önemliydi” şeklinde tanımladı.

Artık sabahları kendi arabasıyla çocuğunu üşümeden ablasına götüren Hasan Bey, ailesinin mutluluğu için fedakarlık gösterdi, hayaline ulaştı ve bir TASARRUF KAHRAMANI oldu.

Şimdi sıra sizde!

 

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

GenelMerak Edilenler

Birevim'de Ara Ödeme Var Mı?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

1 × 1 =