6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

GenelSesli MakalelerTasarruf Kahramanları

Tasarruf Kahramanı: Selma Köse

Birlikte Tasarruf - Tasarruf Kahramanı Selma Köse

Tasarruf Kahramanı, Selma Köse, Trabzon, Çeyiz Terzisi

Araba sahibi olmanız mümkün, siz yeter ki isteyin!

Çevrenizdeki insanların, tanıdıklarınızın, akrabalarınızın, eşinizin, çocuklarınızın, arkadaşlarınızın hatta bazen çok az tanıdığınız insanların bile hayalleriniz ve hedeflerinizle ilgili yorumları olabilir. Bu yorumlar bazen teşvik edici bazen de tam aksine sizi negatif şekilde etkileyecek, kendinize güveninizi sarsacak, hevesinizi kıracak şekilde olabilir. Bu sebeple, hedeflerinizin imkansız olduğunu düşünebilir, çabalamayı bırakabilir hatta kendinize olan inancınızı kaybedebilirsiniz. Oysa, biz BİREVİM olarak hedeflerinize ulaşmak birlikte mümkün diyoruz!

Hayaliniz bir araba sahibi olmaksa ve çevrenizden, “Daha zar zor geçiniyorken, araba alman imkansız.”, “Bir araba sahibi olacak kadar birikimin yok.”, “Araba almak kim, sen kim…” şeklinde sesler yükseliyorsa… Aynı zamanda da çeyiz terziliğiyle hayatınızı idame ettiriyor, gece geç saatlere kadar çalışıyor ve çocuklarınıza bakıyorsanız ve hayalleriniz sizin için imkansız gözüküyorsa… Aslında bahsettiğimiz kişi Selma Köse. Gelin, onun tasarruf kahramanı olma hikayesini önce kendisinden dinleyelim…

https://youtu.be/NNpHSy2kZes

Selma Köse’nin bir arkadaşının BİREVİM Trabzon şubemizden randevu alması ve Selma Köse’yi de beraberinde şubemize getirmesi sonucu, onun hikayesini ve hayallerini dinleme şansı elde ettik. Selma Köse; çeyiz terzisi olduğunu, gece geç saatlere kadar çalışmak zorunda kaldığını ve bu yüzden de eve dönerken çok zorlandığını bizlere anlattı. Bizim için her bir tasarruf sahibimizi ağırlamak bir aile ferdini ağırlamak gibidir. Selma Hanım’ın da yoğun iş temposunun arasında şubemize geldiği zaman bir çay, kahve ile yorgunluğunu atmasına vesile olmak bizim için çok değerli.

Selma Hanım sohbetimiz esnasında bir araba sahibi olmayı çok istediğini fakat kendi birikimleriyle hayaline ulaşmasının çok uzun zaman alacağını söyledi. Birlikte Tasarruf Finansı ile bireysel tasarruflarına kıyasla daha kısa sürede hayaline kavuşacağını öğrenir öğrenmez bir tasarruf planına dahil olan Selma Hanım, o güne kadar yaptığı birikimleri de peşinat olarak vererek hayaline giden yolu daha da kısalttı.

Faiz maliyeti ödemeden araba sahibi oldu!

Çocukları ile bir tasarruf kahramanı olma yolunda attığı ilk adımı paylaştığında çocuklarının çok sevindiğini ama ilk olarak “Anne nasıl bir araba alacaksın?” sorusunu sorduklarını söyledi. “Biraz sizden kısacağım, biraz kendimden kısacağım ve bunu beraber başaracağız” diyerek cevap verdiğini söyleyen Selma Hanım, bir araba sahibi olma hedefi için Birlikte Tasarruf Finansı’na katıldı. O günden sonra, tasarruflarını bireysel değil, kendi gibi tasarruf sahiplerinin oluşturduğu grupla BİRLİKTE, sistemli bir şekilde yapmaya başlayan Selma Hanım hem faiz maliyeti ödemeden hem de sadece kendi bütçesinden tasarruf ederek araba sahibi olmayı başardı.

Teslimatını aldıktan sonra şubemizde ağırladığımız Selma Hanım, “Hem faiz maliyeti ödemedim hem de arabamın değeri arttı, üzerine para kazandım. Bana, ‘Geçinebiliyor musun?diye soranlar, şimdi ‘Evi ne zaman alacaksın?’ diye sormaya başladı.” dedi. “İnsan ailesinden ayrılmaz; biz de BİREVİM’den ayrılmayacağız.” diyerek BİREVİM Ailesi’nin her daim bir ferdi olacağını söyleyen Selma Hanım, “Ev sahibi olmak için de BİREVİM’de bir tasarruf planına dahil olacağım ve hayallerimi gerçekleştirmeye devam edeceğim” dedi…

Selma Köse, bir Tasarruf Kahramanı oldu.

Başkalarının Selma Köse için “imkansız” dediği, “yapamaz” dediği; onun BAŞARISI oldu!

Şimdi sıra sizde!

 

 

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

GenelMerak Edilenler

Birevim'de Ara Ödeme Var Mı?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

nineteen − fifteen =