6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

GenelSesli MakalelerTasarruf Kahramanları

Tasarruf Kahramanı: Dursun Karabulut

Tasarruf Kahramanları, Dursun Karabulut
Tasarruf Kahramanı, Dursun Karabulut, Ankara, Emekli

Hayallerinizi gerçekleştirmek için geç değil!

Hayatınız boyunca yapmak istediğiniz fakat bir türlü yapamadığınız, hatta “artık hiç yapamam, başaramam” diyerek ertelediğiniz hayalleriniz birlikte mümkün diyoruz!

BİREVİM’de her bir tasarruf sahibimiz, hem kendi hayalini hem de diğer tasarruf sahiplerimizin hayallerini birlikteliğin gücü ile gerçekleştiriyor. BİREVİM olarak biz de tasarruf sahiplerimizin ihtiyaçlarını doğru anlayarak ve tüm süreçlerin yönetimini doğru planlayarak daha çok hayalin gerçekleşmesine vesile oluyoruz. Tasarruf sahiplerimize bireysel tasarruflarını daha hızlı NASIL büyütebileceğini, hayallerine daha hızlı NASIL ulaşabileceklerini her fırsatta ve düzenli olarak anlatıyoruz. Küçük tasarruflarla hayalini gerçekleştiren tasarruf sahiplerimizden biri de Dursun Karabulut… Gelin, Dursun Karabulut’un kendi hayalinin kahramanı olma hikayesini; bir “Tasarruf Kahramanı” olma yolculuğunu önce kendisinden dinleyelim.

https://youtu.be/5TOCw4JBLMY

Bir akrabası aracılığıyla BİREVİM’i öğrenerek, Ankara’daki şubemize bilgi almak için gelen Dursun Karabulut, 69 yaşında bir emekli olduğunu ve hayatı boyunca tasarruf yaparak ev sahibi olmak istediğini bizlerle paylaştı. Faizli bir sisteme girerek bir ev almaya kalksam işin içinden çıkamamdiyen Dursun Karabulut, bireysel tasarruflarıyla hayalleri için birikim yapmayı denediğini fakat tek başına başaramadığını dile getirdi.

Dursun Karabulut, Hem kiradayım, bir kira yükü taşıyorum hem de sadece emekli maaşım var. Artık bir ev sahibi olmam daha da imkansızşeklinde düşündüğü bir dönemde BİREVİM ile yolunun kesiştiğini söyledi. Tasarruf Finans Uzmanlarımızla birlikte kendi bütçesine uygun aylık tasarruf taksit ödemelerini belirleyerek insan odaklı yaklaşımımızla kendi için en uygun tasarruf planını kendi belirledi.

Emekli maaşı ile hem ev sahibi hem de Tasarruf Kahramanı oldu!

Tüm hayatı boyunca hayal ettiği gibi kendi tasarruflarıyla bir ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek üzere adımını attı. Birlikte Tasarruf Finansı’na dahil olan Dursun Karabulut’un Tasarruf Kahramanı olma yolculuğu böylece başlamış oldu. İstikrarlı bir şekilde ödediği aylık tasarruf taksitleri ve Birlikte Tasarruf Finansı’nın gücüyle kira öder gibi bir ev sahibi olan Dursun Karabulut, oğlunu da bir tasarruf planına dahil olması için teşvik etti. Ailesinin de tıpkı kendisi gibi çok mutlu olduğunu söyleyen Dursun Karabulut kendi tasarruflarıyla bir ev sahibi olma mutluğunu “69 yaşındayım ilk kez ev sahibi oldum; çiçek bile kendi evini buldu!” diyerek bizlerle paylaştı.

Dursun Karabulut en büyük hayalini gerçekleştirdi.

Birlikte Tasarruf Finansı ile başardı.

Şimdi sıra sizde!

 

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

GenelMerak Edilenler

Birevim'de Ara Ödeme Var Mı?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

five × four =